Büyükataman Açiklamasi 'Cumhuriyet'imizin 100. Yili Cumhur'un Zaferi Ile Taçlanmistir'

MHP Bursa Il Baskanligi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçeklesen bayramlasma programi ile bir araya geldi. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Ismet Büyükataman programda yaptigi konusmada, “FETÖ kaybetmis, PKK kaybetmis, zillet ittifaki sandiga gömülmüs, Cumhur Ittifaki kazanmistir. Cumhuriyet’imizin 100. yili Cumhur’un zaferi ile taçlanmistir. Kazanan Türk milleti ve Türkiye olmustur” dedi.

Büyükataman Açiklamasi 'Cumhuriyet'imizin 100. Yili Cumhur'un Zaferi Ile Taçlanmistir'
Kurban Bayrami dolayisiyla bayramin ikinci günü Bursa MHP teskilati bir araya geldi. Teskilat mensuplari birbirleri ile bayramlasmasinin ardindan seçim sonuçlari degerlendirildi. Programin açilis konusmasinda konusan MHP Bursa Il Baskani Cihangir Kalkanci, “Yine bir Kurban Bayrami’na daha yeniden kavusmanin üzerimizde vacip bir görevin bir kez daha yerine getirmenin manevi hazzini milletle yasiyor ve yasatiyoruz. Kurban Allah’a manevi yaklasmanin, ruhen yakinlasmanin essiz bir firsatidir. Bayramlar umutsuzlugun koyu sisini dagitan, karamsarligin kalin örtüsünü kaldiran, husumet ve kutuplasmanin keskin ucunu törpüleyen birlik ve beraberlik mesalesi dayanisma ve kardeslik membagidir. Kurban ayni zamanda birbirimize daha yakin durmanin birbirimizi taniyip ön yargiyi parçalamanin mübarek ve muazzez bir adidir” diye konustu.



“Türk milletinin Kurban Bayrami’ni kutluyorum”

Parti mensuplarinin bayramini kutlayan Bursa Milletvekili Fevzi Zirhlioglu, “Dünya üzerinde zulüm altinda olan sadece Türk ve Müslüman oldugu için hürriyetine ve hayatina önemli saldirilar yapilan kardeslerimizi anmadan geçmemeliyiz. Bizim bu insanlarimiz için gayretlerimizi olmali bu gayretler sürekli devam edebilmelidir. Ziya Gökalp’in ifade ettigi üzere vatan ne Türkiye’dir ne Türklere Türkistan vatan büyük ve müebbet bir ülkedir. Gönül bagi ile sinirli olmayan neredeyse dünyanin her yerinde yasayan Türk milletinin, Islam ümmetinin Kurban Bayrami’ni kutluyorum” seklinde konustu.



"Zillet ittifaki sandiga gömüldü"

Programin sonunda 14 ve 28 Mayis’ta gerçeklesen seçim sonuçlarini degerlendiren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Ismet Büyükataman yaptigi konusmada, “Partimize yönelik karalama kampanyalari düzenleyen kiralik kalemler MHP’nin baraj altinda kalacagini söylemis ancak hüsrana ugramislardir. Cenab-i Allah’a sükürler olsun ki, Milliyetçi Hareket Partisi aziz milletimizin destegi ile tüm oyunlari bozmus, anket sirketlerinin siparis anketlerindeki oy oranlarini ikiye katlamistir. MHP’siz Türkiye hayalleri kuranlarin, MHP’siz meclis arzu edenlerin hesaplari bozulmustur. Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin ifade ettigi gibi, “Milliyetçi Hareket Partisi toplamda 5 milyon 484 bin 820 oy sayisi ve yüzde 10,07 oy oraniyla seytani planlari alt üst etmis, siddetli iftiralari bosa çikarmis, sirret saldiri dalgasini kirip atmistir. Partimiz 50 milletvekiliyle Türk siyasetinin kilit ve stratejik aktörü haline gelmistir. Elde ettigimiz bu sonuç basaridir ve saygindir. Koltuk kavgasina tutusup yabanci büyükelçilerin kapisinda icazet yarisina girenlere ise aziz milletimiz sandikta dersini vermistir. Türkiye’nin terörle mücadelesine karsi olanlar kaybetmistir. Siyasi ikballerini memleket menfaatlerinin üzerinde tutanlar kaybetmistir. Milletimizin duygularini sömürmeye çalisan sahte milliyetçiler, Atatürk’ün CHP’sini Kandil’deki eli kanli teröristlerin umudu haline getirenler, terör örgütleri ile yol yürüyenler, Türkiye düsmanlarina payanda olmaya heveslenenler kaybetmistir. FETÖ kaybetmis, PKK kaybetmis, zillet ittifaki sandiga gömülmüs, Cumhur Ittifaki kazanmistir. Cumhuriyet’imizin 100. yili Cumhur’un zaferi ile taçlanmistir. Kazanan Türk milleti ve Türkiye olmustur” dedi.

Kaynak: İHA