Baskan Sögüt Açiklamasi 'Bayramda Aradaki Mesafeler Kapanir, Insanlar Yakinlasir'

Geleneksel kent bayramlasmasinda vatandaslarla bir araya gelen Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, "Bayramlar sevincin, birlikteligin, paylasmanin, heyecanin ve teslimiyetin yasandigi çok özel günlerden bir tanesidir. Bayramda aradaki mesafeler kapanir, insanlar yakinlasir" dedi.

Baskan Sögüt Açiklamasi 'Bayramda Aradaki Mesafeler Kapanir, Insanlar Yakinlasir'
Körfez Belediyesi’nin Geleneksel Kent Bayramlasmasi Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Bayramlasmaya Derince Kaymakami Meftun Dalli, Garnizon Komutani Gökhan Güllüoglu, Kent Konseyi Baskani Nazmi Akin, AK Parti Ilçe Baskani Nurettin Okutan, MHP Ilçe Baskani Dogan Bekiroglu, BBP Ilçe Baskani Bayram Kurtalan, siyasi partilerin baskan ve temsilcileri, STK baskanlari, belediye baskan yardimcilari ve çok sayida vatandas katildi.

Herkesin bayramini tek tek kutlayan Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, "Bir bayrama daha sevinç, saglik ve mutluluk içerisinde bulustugumuz için sükürler olsun. Ne mutlu bizlere ki birlik ve beraberlik içerisinde sevdiklerimizle güzel bir bayrama kavustuk. Bayramlar sevincin, birlikteligin, paylasmanin, heyecanin ve teslimiyetin yasandigi çok özel günlerden bir tanesidir. Bayramda aradaki mesafeler kapanir, insanlar yakinlasir. Sizlerin, Körfezli hemsehrilerim ve tüm vatandaslarimizin bayramini en içten dileklerimle kutluyorum" diye konustu.

Konusmanin ardindan protokol üyeleri ve davetliler bayramlasti. Program sonrasinda da hatira fotografi çektirildi.
Kaynak: İHA