Balikesir Büyüksehir, Ihtiyaç Sahiplerine Kurban Paylarini Ulastiriyor

Balikesir Büyüksehir Belediyesi her Kurban Bayrami’nda oldugu gibi bu bayramda da payini dagitmak isteyen vatandaslarla, pay almak isteyen vatandaslar arasinda köprü olan “Bayram Sevincinde Payiniz Olsun” projesini hayata geçirdi. Kurban Bayrami’nda her eve et girmesi için ekipler, bayram boyunca araliksiz çalismaya devam edecek.

Balikesir Büyüksehir, Ihtiyaç Sahiplerine Kurban Paylarini Ulastiriyor
Kurban Bayrami’nda payini dagitmak isteyen vatandaslarla, ihtiyaç sahibi vatandaslar arasinda köprü olan Balikesir Büyüksehir Belediyesi “Bayram Sevincinde Payiniz Olsun” projesini her yil oldugu gibi bu yil da devam ettiriyor. Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’in, Karesi Belediye Baskanligi döneminden bu yana sürdürdügü proje ile Kurban Bayrami’nda her eve et girmesi amaçlaniyor. Kurban Bayrami öncesinde tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaslar ile bayram boyunca 444 40 10 numarali Balikesir Büyüksehir Belediyesi Çagri Merkezini arayarak pay almak istedigini belirten vatandaslarin ev adreslerine, pay vermek isteyen vatandaslardan toplanan etler hijyenik bir sekilde paketlenerek ulastiriliyor.

Ekip, bayram boyunca 24 saat çalisacak

“Bayram Sevincinde Payiniz olsun” projesiyle ilgili açiklamalarda bulunan Balikesir Büyüksehir Belediyesi Saglik ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Ahmet Meydan “Her Kurban Bayrami’nda geleneklerimize uygun olarak bu güzel projemizi devam ettiriyoruz. Kurbanini kesip, pay dagitmak isteyen vatandaslarimizdan aldigimiz paylari, ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza ulastiriyoruz. Bu proje için çok güzel geri dönüsler aliyoruz. Kurban Bayrami’ndan önce ihtiyaç sahibi vatandaslarimizi tespit ettik. Ancak yine de pay vermek isteyenler oldugu gibi pay almak isteyen vatandaslarimiz da belediyemizin 444 40 10 numarali çagri merkezini arayarak taleplerini iletebilirler. Bununla ilgili bayram öncesinde 24 saat çalisacak ekibimizi kurduk. Bayramin ilk günüden itibaren paylari toplayip, ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza ulastirmaya basladik” diye konustu.

Kaynak: İHA