Porsuk Çayi'nda Bogulan Gencin, Suya Atladigi Son Görüntüleri Yürek Sizlatti

Eskisehir’de yüzmek için girdigi Porsuk Çayi’ndan cansiz bedeni çikan gencin, arkadasiyla birlikte suya atladigi ve sakalastigi son görüntüleri ortaya çikti.

Porsuk Çayi'nda Bogulan Gencin, Suya Atladigi Son Görüntüleri Yürek Sizlatti
Dün aksam saatlerinde, Odunpazari ilçesi Kirmizitoprak Mahallesi Porsuk Bulvari Nilay Sokak’ta Porsuk Çayi’na giren Hulusi Taha P. (14) ile arkadasi Fatih Er (22), suyun içinde sakalasirken bir anda gözden kayboldu. Çevreden bir vatandas suya atlayarak 14 yasindaki Hulusi Taha P.’yi kurtardi. Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne kaldirilan 14 yasindaki Taha’nin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Arkadasi Taha kadar sansli olmayan 22 yasindaki Fatih Er ise Porsuk Çayi’nda kayiplara karisti. Olay yerinde gelen dalgiçlarin saatler süren aramalari sonucunda Fatih Er’in cansiz bedeni sudan çikarildi. Yaklasik 15 gün önce askerlik görevini yaptigi Sirnak’tan hava degisimine geldigi ögrenilen Fatih Er’in yakinlari olay yerinde fenalik geçirdi.

Olayin ardindan Hulusi Taha P. ile Fatih Er’in, yüzmek için Porsuk Çayi’na atladigi görüntüler ortaya çikti. Talihsiz gençlerin gözden kaybolmasindan dakikalar önce çekilen videoda, suyun içinde ve kenarinda arkadasi Taha ile sakalasan, eglenen Fatih Er’in son görüntüleri yürekleri burktu.
Kaynak: İHA