Otoyolda Bayram Trafigine Takilan Yolculara Su Ve Yiyecek Destegi

Bayram tatili için yola çikan vatandaslar, dün aksam saatlerinde Anadolu Otoyolu Sakarya geçisinde yogunluk olusturdu. Uzun araç kuyruklari sebebiyle yolda kalan vatandaslarin yardimina Akyazi Belediyesi kosarak su, kek ve meyve suyu ikraminda bulundu.

Otoyolda Bayram Trafigine Takilan Yolculara Su Ve Yiyecek Destegi
Kurban Bayrami sebebiyle verilen 9 günlük tatili memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaslar, dün aksam saatlerinde D-100 Karayolu ve Anadolu Otoyolu’nda uzun kuyruklarin olusmasina sebep oldu. Akyazi ve Hendek mevkilerinde olusan yogunluk sebebiyle trafik birçok kez durma noktasina gelirken, yolda kalan vatandaslar uzun süre beklemek zorunda kaldi. Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan ise ekibiyle birlikte otoyola giderek, vatandaslara su ve yiyecek ikraminda bulundu.

Yolda kalan vatandaslara yardimda bulunmak istediklerini ifade eden Soykan, "Ilçemiz sinirlari içerisinde yasanan bayram yogunlugu sebebiyle Anadolu Otoyolu’ndayiz. Trafik çok yogun. Biz de burada belediye olarak trafik yogunlugunda kalan hemsehrilerimizin hem bayramlarini kutladik hem de su, kek, meyve suyu gibi ikramlarda bulunduk" dedi.

Kaynak: İHA