Kagithaneli Gençler Sinan Akçil Konseri Ile Doyasiya Eglendi

Kagithane’de Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) ile Liselere Giris Sinavi’na (LGS) giren ögrenciler, düzenlenen Sinan Akçil konseri ile doyasiya eglenip stres atti.

Kagithaneli Gençler Sinan Akçil Konseri Ile Doyasiya Eglendi
Kagithane Belediyesi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) ile Liselere Giris Sinavi’na (LGS) giren ögrenciler için konser düzenlendi.

Hasbahçe Mesire Alani’nda düzenlenen konserde sanatçi ve besteci Sinan Akçil, ögrencilerle bulustu. Ögrenciler Akçil’in sarkilari ile doyasiya eglenerek streslerini atti. Yaklasik bir saat süren konserde sinavlara giren ögrencilerin yani sira aileler de doyasiya eglendi.

Konserin ardindan konusan Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, “Bu aksam sinav sonrasinda gençlerle beraber bulusalim istedik. Yaklasik bir yil boyunca sinava hazirlandilar, sinav sonrasi sanatçi Sinan Akçil ile bulustular ve doyasiya egleniyorlar. Böyle bir yaz aksaminda hep birlikteyiz. Hasbahçe Mesire Alani’mizda on binlerce hemsehrimizle beraber bayram öncesi bulusmus olduk. Buradan tüm Kagithane’nin tüm Istanbullularin, tüm vatandaslarimin Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum. Yaz boyunca burada olacagiz, çocuklarimiz için gençlerimiz için burada bulusmus olacagiz” seklinde konustu.

Konser sonrasi Baskan Öztekin, Sanatçi Akçil’a çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA