Düzce Belka Insan Kaynaklari Egitime Önem Veriyor

Her alanda egitimi önemseyen Düzce BelKA Insan Kaynaklari A.S. fark olusturmaya devam ediyor. BelKA Insan Kaynaklari Genel Müdürü Necla Erdogan, egitimlerin önemli oldugunu söyledi.

Düzce Belka Insan Kaynaklari Egitime Önem Veriyor
BelKA Insan Kaynaklari Genel Müdürü Necla Erdogan tarafindan yönetim destek ekibine verilmek üzere planlanan ve Mevzuat Egitim Kurumsal Egitim Seminer Danismanligin gerçeklestirdigi egitim programi tamamladi.

Yönetim destek ekibi; hukuki ve mali yönleriyle mahalli idare sirketleri, belediye kanunu, ekap / e-ihale – elektronik ihale mevzuati hakkinda egitim aldi. Egitim programi sertifika töreniyle sona erdi.

Genel Müdür Necla Erdogan egitim programlariyla ilgili olarak “Degisen ve gelisen teknolojiye ayak uydurabilecek sartlari olusturmak, hizmet kalitesini yükseltmek, personelin ve dolayisiyla vermis oldugu hizmetin kalitesini ve verimliligini sürekli olarak artirmak, iletisim baglarini güçlendirmek için farkli alanlarda güncel olarak egitimlere katilim saglamaktayiz. Egitimlerimizin güncel, yenilenen bilgilere dayali olmasi ve sürdürülebilir nitelikte olmasi en önemli kriterimizdir. Bu egitimlerle çalisan personelin yetkinliklerini ve verimlilik düzeylerini yükselterek görev ve sorumluluklarini en üst düzeyde yerine getirebilmelerini hedefliyoruz.

Egitim programlarimiz sürekli olarak devam edecektir” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA