Büyüksehir Kurban Satis Ve Kesim Yerlerinde Tüm Tedbirleri Aldi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Il Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafindan alinan karar istiametinde vatandaslarin kurban ibadetlerini saglikli ve hijyenik bir ortamda yerine getirmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldi.

Büyüksehir Kurban Satis Ve Kesim Yerlerinde Tüm Tedbirleri Aldi
Büyüksehir Belediyesi, her bayram oldugu gibi bu bayram da Kayserililerin huzur içerisinde bayramlarini geçirebilmeleri için çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Büyüksehir Belediyesi ekipleri, vatandaslarin kurban ibadetlerini saglikli ve hijyenik bir ortamda yerine getirmeleri için de gerekli tüm tedbirleri aldi.

Büyüksehir, 6 Haziran 2023 tarihinde yapilan Il Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafindan alinan karar istikametinde 28 Haziran 2023 tarihinde idrak edilecek olan Kurban Bayrami’nda vatandaslarin kurban ibadetlerini saglikli ve hijyenik bir ortamda yerine getirmeleri hedefiyle, tespit edilen Kurban Satis ve Kesim Yerlerinde gerekli tüm hazirliklarini yapti.

Kent merkezinde belirlenen 42 kesim yerinde Büyüksehir Belediyesi tarafindan 48 veteriner hekim görevlendirilirken, veteriner hekimlerce Kurban Bayrami boyunca kurbanlik hayvanlarin her türlü kontrolleri ücretsiz olarak yapilacak.
Kaynak: İHA