Büyüksehir E-38'De 'Bayram Sevinci' Kampanyasi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) Kurban Bayrami’nda alisveris severleri mutlu edecek bir karara imza atarak, e-38 sanal ticaret platformundaki ürünlerde indirime gitti.

Büyüksehir E-38'De 'Bayram Sevinci' Kampanyasi
‘e-38’de Bayram Sevinci Kampanyasi’ ile müsterilerinin bayram sevincini katlayan Büyüksehir Belediyesi KAYMEK, Kurban Bayrami’na özel kampanya ile takipçilerinin bayram coskusuna ortak oldu.

Marka ürünlerde yüzde 15, sepette yüzde 9 olmak üzere toplam yüzde 24 indirim

E-38 Kurban Bayrami’na özel marka ürünlerinde yüzde 15 arti sepette yüzde 9’luk indirimler olmak üzere toplam yüzde 24’lük bir indirim ile müsterilerine bayram sevincini yasatiyor.

E-38 yeni, yerli ve milli yazilimi ile 200 ülkeye kapilarini açiyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, 150. Yilda 150 Proje çerçevesinde e-ihracat basligi altinda yer alan satis platformu sitesi ile 2019 yili sonunda www.e38.com.tr olarak faaliyetlerine basladi.

KAYMEK A.S. birimlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdüren e-38 e-ticaret platformunda ev tekstili, dekorasyon, hediyelik esya, giyim ve taki kategorilerinde binlerce ürünü (eseri) alicisiyla bulusturuyor.

KAYMEK egitmenlerinin eserlerinin yani sira kursiyerlerin ve vatandaslarin ürünlerinin de satisinin yapildigi bir platform olan e-38 ayrica diger sanal pazar yerlerinde de (Hepsiburada- N11 - Çiçek Sepeti - Mizu - (Almanya, Ispanya) es zamanli olarak yerini aldi. e-38’de 7 ana kategoride, 32 alt kategoride KAYMEK tarafindan üretilen bin 650 adet ürün satisa sunuluyor. 140 el sanati üreticisi de 860 adet ürünü e-38’e güvenle teslim ediyor. Alicilarin gözdesi olan el emegi göz nuru ürünler üretim kalitesiyle, gönderim öncesi paketlemesiyle, aliciya ulasim hiziyla büyük begeni kazanarak olumlu yorumlar almakta ve magaza puanlariyla daha görünür hâle geliyor.

‘Bir Alisveristen Daha Fazlasi’ sloganiyla faaliyetlerine devam eden www.e38.com.tr e-ticaret platformu ile degisen ve gelisen çaga uyum saglamak adina yeni bir yerli ve milli yazilim programina geçildi. Yenilenen ara yüzü ve yeni tasarimlari ile geleneksel el sanatlari ürünlerini 2 farkli yabanci dil seçenegi ile uluslararasi anlamda kendi sitesi araciligi ile adini tüm dünyaya duyuruyor. 200 ülkeye, öncelikli olarak Ingilizce ve Arapça dil seçenekleriyle hizmet veren e-38, bu vesileyle de geleneksel el sanatlarini tüm dünyaya tanitmis oluyor.
Kaynak: İHA