Baskan Oktay'in Kurban Bayrami Mesaji

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi. Bayram tatili boyunca ekiplerin 7/24 görevlerinin basinda olacagini belirten Oktay vatandaslardan da özellikle ormanlik alanlarda çok dikkatli olunmasi ricasinda bulundu.

Baskan Oktay'in Kurban Bayrami Mesaji


Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay Kurban Bayrami mesajinda, ‘Tüm vatandaslarimizin Kurban Bayrami’ni kutluyor, aileleriyle, sevdikleriyle huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum’ dedi.

Uzun bayram tatili nedeniyle ilçede yogun günler yasanacagini da kaydeden Oktay, ekiplerin bayram tatili boyunca 7/24 görevlerinin basinda olacagini belirtti.



Mesajinda, bayramlarin toplumsal yasamda vazgeçilmez önem tasidigini ifade eden Marmaris Belediye Baskani Oktay sunlari kaydetti: “Bizi birbirimize baglayan manevi degerlerimizden olan Kurban Bayrami’nin bereketinde bulusmanin mutlulugu içerisindeyiz. Bayramlar toplumsal birligi saglayan degerlerin hatirlandigi, güzelliklerin ve iyiliklerin yogun olarak yasandigi, insanlar arasinda karsilikli sevgi ve sayginin gelistigi, dostluk ve kardeslik hislerinin güçlendigi günlerdir. Sevgi, saygi ve hosgörü atmosferinin yogun olarak yasandigi Kurban Bayrami’ni bu yil daha da coskuyla ihya etmeli, bayram heyecanini evlerimizden eksik etmemeliyiz. Kurbanin özünde bulunan yardimlasma ruhuyla bayrama hasret kalanlarin; sevinci olmali, kurbanin bereketini paylasmaliyiz. Bu vesileyle toplumsal birligimizi daha da güçlü tutmaliyiz. Belediye olarak hemsehrilerimizin ve bayram tatili için ilçede olacak misafirlerimizin bayramlarini en iyi sekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri almis bulunmaktayiz. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince siz vatandaslarimiza kesintisiz hizmet vermeye devam edecek. Vatandaslarimizdan da özellikle temizlik konusunda ve yangin riskine karsi çok daha dikkatli olmalarini rica ediyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaslarimizin Kurban Bayrami’ni kutluyor ve sehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum”
Kaynak: İHA