AK Parti Milletvekili Çalkin, Sorunlari Dinledi

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslarin sorunlarini dinledi.

AK Parti Milletvekili Çalkin, Sorunlari Dinledi
Seçildigi günden itibaren her firsatta Kars’a gelen milletvekili Adem Çalkin, mahalle ve köy ziyaretlerini sürdürüyor. Çalkin, geldigi merkez Sukapi Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bulustu. Mahalle sakinlerinin sorunlarini dinledi. Sorunlarin çözümü noktasinda ilgili birim amirleriyle istisare yapti.

Sukapi mahallesinde vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasana Çalkin, mahalle sakinlerine kendilerine verdikleri desteklerden dolayi tesekkür etti. Çalkin, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in selamlarini da mahalle sakinlerine iletti.

Sukapi mahallesini gezen Çalkin, sorun ve sikintilari yerinde gördü. Çalkin, Kars’in en eski mahallerinden birisi olan Sukapi mahallesinde basta gecekondu dönüsü proje olmak üzere birçok projeyi vatandaslarla paylasti.

Kars’in sorun ve sikintilarini çok iyi bildigini ifade eden Çalkin, “Bizler halkimiza hizmet etmek için göreve talip olduk. Sorunlari biliyorum, neler yapilacagini biliyorum. Vatandaslarimiz hiç endise etmesin. AK Parti hükümetleri döneminde bugüne kadar aldiklari hizmetlerin, daha fazlasini alacaklar. Kars’in gelismesi, dönüsmesi ve kalkinmasi için elimizi degil, gövdemizi tasin altina koyduk. Insallah birlik, beraberlik içerisin hep birlikte en güzel hizmetleri Kars’a getirecegiz” dedi.

“Vatandaslar bagrina basti”

AK Parti Il Baskanligi döneminde vatandaslarin her türlü sorun ve sikintilarinda yaninda olan Çalkin’i vatandaslar da bagrina basti. Çalkin, Sukapi mahallesinde mahalle sakinlerinin sevgisiyle karsilandi. Bir süre mahalle sakinleriyle sohbet eden Çalkin, daha sonra mahalleden ayrildi.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin’a Sukapi, Kaleiçi ve Atatürk Mahallesi ziyaretinde Il Baskani Kadir Saridag, Merkez Ilçe Baskani Muammer Sancar ve ilgili kurum yetkilileri eslik etti.
Kaynak: İHA