Bayrampasa'da Silahli Saldiri Açiklamasi Bir Tesisatçi Ve Çocuk Vuruldu

Bayrampasa’da bir binanin tesisat isini yapmaya gelen Hüseyin Karcioglu, kendisini takip eden kisi tarafindan çalistigi binada silahla vurularak yaralandi. Bir çocuga da mermi isabet ettigi ögrenilirken, polis ekipleri süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.

Bayrampasa'da Silahli Saldiri Açiklamasi Bir Tesisatçi Ve Çocuk Vuruldu


Olay, saat 15.30’da Yildirim Mahallesi Büyük Ada Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, bir apartmanin tesisat isini yapmaya gelen Hüseyin Karcioglu, dinlenmek için binanin önüne çikti. Karcioglu’nu kisi ya da kisiler tarafindan mermi yagmuruna tutuldu. Yasanan olayda bir mermi de çevrede oyun oynayan Mahmut Eren Bayram isimli bir çocuga ve park halindeki bir araca isabet etti. Olayin ardindan süpheli kaçarak olay yerinden uzaklasti. Silah seslerini duyan vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, yaralilari ambulans ile hastaneye götürdü. Olay yeri inceleme ekipleri de çevrede genis arastirma yapti.

“Tesisatçida dinlenirken adama sikiyor”

Yasanan olayla ilgili duyduklarini anlatan bir vatandas, “Su tesisatçisi binaya çalismak için geliyor. Bu adamin büyük ihtimalle husumetlileri vardi. Dinlenmek için disari çikiyor. Onu takip eden kiside geliyor. Tesisatçi da dinlenirken adama sikiyor. Siktigi esnada baldirina geliyor. Arkada da küçük çocuklar var. 5 tane çocuk var. 1 tanesi bizim yegen. Yegenin ayak kemigine geliyor, ne oldugunu anlamiyor. Sonrada buraya geliyor. Buraya geldiginde bakiyor ki ayagi agriyor. Yegenimiz hastaneye kaldirildi. Sonra arkadaki bir araca da mermiler isabet etmis” dedi.

Polis ekipleri olayi gerçeklestiren süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA