Tam Bir Küçük Dev Açiklamasi Shantigo Karavan Yeni Modeli SG5'i Tanitti

Türkiye’nin ilk inovatif moto karavanlarindan birini üreten Shantigo Karavan, is dünyasinin önde gelen isimleri ve ünlü influencerlarin katildigi davette yeni SG5 modelini tanitti. SG5 modeli, karavan severlerin ve katilimcilarin yüksek ilgisi ve begenisiyle karsilandi.

Tam Bir Küçük Dev Açiklamasi Shantigo Karavan Yeni Modeli SG5'i Tanitti
Türkiye’nin ilk inovatif karavanlarindan birini gelistiren genç girisimciler Tarik Irmak ve Berkan Ülker’in öncülügünde üretilen Shantigo karavanlar, kisa sürede Türkiye, Avrupa ve tüm dünyadan talep görmeye basladi.

Shantigo, son olarak merakla beklenen yeni modeli SG5’i is dünyasinin önemli isimleri ve dünyaca ünlü influencerlarin katildigi Istanbul’da düzenlenen görkemli bir etkinlikte tanitti. Lansmanda ön siparis toplanirken, web sitesinde de ön siparis talebinin alindigi belirtildi.

Etkinlikte, is dünyasinin önde gelen isimleri ve ünlü influencerlar da yer aldi. Lansmana; Shantigo sahipleri ve çalisanlari, is insanlari, oyuncu Murat Aygen, Naletbebe isimli Instagram fenomeni Ömer Basdogan, Muscar’in sahibi Mustafa Akan ve bir çok isim katildi.

Lansman etkinligi sirasinda davetliler, yeni araci tanimanin yani sira keyifli zamanlar geçirdi. Konforu ve teknolojiyi bir araya getiren SG5 modeli, karavan severlerin ve katilimcilarin yüksek ilgisi ve begenisiyle karsilandi.

Sinifinin en fazla konaklama kapasitesi sunan karavani SG5

Seyahat deneyimine yeni bir soluk getiren Shantigo SG5; 5 kisilik yatak kapasitesi, çift kisilik pop-up tavan, iki metrelik arka yatak alani, tek kisilik yataga dönüsen ön oturma alani özellikleriyle dikkat çekti.

Bu özellikleriyle konaklama kapasitesini en üst seviyeye çikardiklarini belirten firma yetkilileri, su bilgileri verdi:

“Genis pencereler, iç mekana dogal isigin bolca girmesini saglarken, yerden isitma klima sistemi her mevsimde konforu garanti ediyor. Çift buzdolabi, yiyecek ve içecekleri taze tutarken, araç önü off-road isiklari gece seyahatlerinde güvenligi artiriyor; ayrica genisletilmis yatak alti raflari ve bölümleriyle esyalarin düzenli bir sekilde saklanmasini sagliyor. Son teknolojiyle donatilan araç, modern yasamin ihtiyaçlarina uyum saglayacak sekilde tasarlandi.”

Kokteylde tanitimi yapilan SG5’in satildigini ve yeni siparisler alindigini belirten firma ortaklari Turizmci Tarik Irmak ve Egitimci Berkan Ülker, “Yillik 250 karavan üretim kapasitesine ulasan firmamiz, üç yil önce 60 bin TL sermaye ile kuruldu. Suan yillik ciromuz 1 milyar TL’yi ulasmis durumda. 2023 ilk çeyreginde firmamiz bünyesinde 100 kisiye istihdam sagliyor. Karavan üretiminde 6 bine yakin ürün kullaniliyor. Aslinda böylelikle Türk karavan sektörü on binlerce kisiye yeni istihdam olusturuyor” diye konustu.

Kaynak: İHA