Merkezefendi Zabitasindan Kurban Bayrami Denetimi

Merkezefendi Belediyesi firin, pastane, kasap ve sekercilerdeki kontrol ve denetimlerini Kurban Bayrami öncesinde de yogun bir sekilde gerçeklestiriyor. Baskan Dogan, “Hemsehrilerimizin saglikli ve güvenilir ürünleri tüketmeleri için ekiplerimiz çalismaya devam ediyor” dedi.

Merkezefendi Zabitasindan Kurban Bayrami Denetimi


Merkezefendi Belediyesi’nce ilçe genelinde gerçeklestirilen çalismalar tüm hiziyla devam ediyor. Kurban Bayrami’nda vatandaslarin saglikli ve hijyenik ortamlarda üretilen ürünleri tüketmelerini saglamak amaciyla Zabita Müdürlügü ekipleri, firinlarda is yeri açma ve çalistirma ruhsati, ekmek fiyat ve gramaji, depo ve imalat yerleri ve çalisan personelin kilik kiyafetinin uygunlugu gibi konularda kontroller gerçeklestiriyor.

“Denetimlerimiz siki bir sekilde sürüyor”

Denetimlerin siki bir sekilde devam ettigini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Kurban Bayrami öncesinde gida güvenligi ve sagligimiz için Zabita Müdürlügü ekiplerimiz, ilçemiz genelindeki firin, pastane, kasap, sekerci gibi is yerlerinde denetimlerini detayli olarak sürdürüyor. Hemsehrilerimizin sagligi bizim için çok önemli” diye konustu.

Kaynak: İHA