Istanbul'da Gençlerin Laf Atma Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Istanbul’da gençlerin laf atma kavgasi sonrasinda olay yerine tabanca ile geri dönen süpheliler dehset saçti. Olayda bir kisi hayatini kaybederken yasanan o anlar güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Istanbul'da Gençlerin Laf Atma Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali


Olay, dün ögle saatlerinde Esenyurt Mehterçesme Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre Arda G. isimli genç, sokakta yürüyen bir kadina laf atarak küfür etti. Kadin ile Arda G. arasinda yasanan tartismayi gören esnaf Mehmet Ali Tanyildiz, G.’ye vurmaya basladi.

Sahislar arasinda çikan kavga sonrasi olay yerinden uzaklasan Arda G., bir süre sonra kardesi Mete G. ve arkadasi Sedat B. ile geri döndü. Yanina ruhsatsiz tabanca alip gelen Mete G., Tanyildiz’in gögsüne ates ederek yaraladi. Yasanan bagrismalar üzerine disari çikan Misir uyruklu esnaf Zakaria Ali A. ise Mete G.’nin bacagina ates etmesiyle yaralandi. Süpheliler olay yerinden kosarak uzaklasirken ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Agir yarali Tanyildiz ile bacagindan yaralanan Zakaria Ali A., ambulansla hastaneye kaldirildi. Yapilan tüm müdahalelere ragmen, Mehmet Ali Tanyildiz kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Olay sonrasi sahislarin adreslerini tespit eden polis ekipleri, olaya karisan 3 sahistan Mete G. ve Arda G.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Olayda kullanilan tabanca ise ekipler tarafindan Turgut Özal Stadi yaninda bulundu. Ekiplerin olayla ilgili çalismalari devam ederken yasanan o anlar çevredeki bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA