Erbaa Belediyesi Tarafindan Gençlik Konseri Düzenledi

Erbaa Belediyesi tarafindan yil boyu sinav stresi yasayan, sinavlara giren gençlerin yaz tatiline konserlerle baslamasi için etkinlik düzenlendi.

Erbaa Belediyesi Tarafindan Gençlik Konseri Düzenledi
Tokat’in Erbaa ilçesinde Özlem Basar, Erbaa Kent Orkestrasi, Suat Atesdagli ve Ikilem’in katilimlariyla gençlik konseri düzenledi.

Erbaa Gençlik Konserlerinin bu yil 3’üncüsü düzenlendi.

Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl yil boyu sinav stresi yasayan, sinavlara giren gençlerin yaz tatiline konserlerle baslamasini için bu etkinligi düzenlediklerini söyledi.

LGS ve YKS’ye katilip karne alan gençler için düzenlenen konserde Özlem Basar, Erbaa Kent Orkestrasi, Suat Atesdagli ve Ikilem grubu konserleri gerçeklestirildi.

2 gün süren konserlerde meydani dolduran gençler sanatçilarin söyledigi sarkilara hep bir agizdan eslik edip doyasiya eglendi.

“ Gençler büyük bir cosku ile egleniyor”

Büyük bir coskuyla gençlerin eglendigini ifade eden Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl “ Gençlerin bu mutlulugunu görmek bizi ayrica mutlu ediyor. Yaptigimiz isin dogru oldugunu gösteriyor. Özellikle ögrencilerimiz yil boyu sinava hazirlandilar. Sinavlara girdiler, ders stresi yasadilar. Yazin tatiliyle alakali baslangici konserlerle verelim istedik. Onlara sinavlar için tatil için hediye verelim istedik. Bu niyetle bu festivalleri düzenliyoruz. Bu sene de yine 3’üncüsünü düzenledik. Insallah gençlik festivaliyle gençlerimizin streslerini atacaklari bir yaz yasasinlar niyetiyle böyle bir çalisma yaptik. Iyi eglenceler diliyoruz” diye konustu.

“Sehrin enerjisi çok iyi”

Sehrin enerjisinin çok iyi oldugunu söyleyen Ikilem Grubundan Ugur Ates “ Biz de hiz kesmeden konserlere baslamanin mutlulugunu yasiyoruz. Anadolu’nun birçok yerinde bu samimiyet hep var. Onu biz Erbaa’da hissettik. Bu anlamda çok mutluyuz. Enerjimiz çok iyi. Bir de benim gördügüm en genç baskanla tanistim. O enerji de çok iyi geldi bize. Öyle seyler görmekte bizi çok mutlu ediyor. Tam yasini hatirlamiyorum ama belki bizden bile yasça küçük olabilir. Erbaa’da Çok güzel yemekler yedik” diye konustu.

Kaynak: İHA