Baskentte Çok Sayida Çesitli Uyusturucu Madde Ele Geçirildi

Ankara Il Jandarma Komutanliginca Ankara’nin ilçelerinde yapilan uyusturucu operasyonlari çerçevesinde çok sayida çesitli uyusturucu madde ele geçirildi.

Baskentte Çok Sayida Çesitli Uyusturucu Madde Ele Geçirildi
Ankara Il Jandarma Komutanliginca “Uyusturucu Ticaret ve Imalatinin Önlenmesine” yönelik sürdürülen çalismalar çerçevesinde 4 Haziran-20 Haziran arasinda yapilan operasyonlarda çok sayida çesitli uyusturucu madde ele geçirildi.

Altindag, Gölbasi, Etimesgut ve Kahramankazan ilçelerinde icra edilen yol kontrol faaliyeti esnasinda E.K.,Y.K., H.D. ve N.Ç. isimli süphelilerin üstlerinde yapilan arama sonucunda, 16 gram metamfetamin, 7 adet Galara marka hap, 20 gram kubar esrar, 52 adet Lyrica marka hap, 3 gram kokain ve 20,3 gram toz esrar oldugu degerlendirilen uyusturucu uyarici madde ele geçirildi.

Öte yandan, Bala ve Pursaklar ilçelerinde ikamet eden O.T. ve Ü.C.V adli sahislarin uyusturucu madde bulundurdugu ve ticaretini yaptigi bilgisi üzerine süphelilerin evinde yapilan aramada, 22 kök kenevir bitkisi, 2 kilo 523 gram kubar esrar, 61 gram kenevir tohumu, 1 adet 7.65 mm çapinda tabanca, 1 adet av tüfegi, 2 adet kurusiki tabanca, 3 adet sarjör, 6 adet 9 mm çapinda fisek, 22 adet 7.65 mm çapinda fisek, 1 adet hassas terazi ve 158 gram metamfetamin ele geçirildi.

Bahse konu olaylarda ele geçen malzemelere el konulurken 6 iki farkli olayla ilgili sahislar hakkinda adli islemler baslatildi.
Kaynak: İHA