Motosiklet Sürücüsünü Hastanelik Edip Kaçan Sürücü Doktor Çikti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde üzerinde iki kisinin bulundugu motosiklete çarpip kaçan sürücü doktor çikti. Olay yerinin yakininda bulunan güvenlik kameralarindan yola çikan jandarma; kazayi yapan aracin 07 BEH 684 plakali araç, sürücünün de özel bir hastanede doktor olarak görev yapan Ali Nihat G. oldugunu belirledi.

Motosiklet Sürücüsünü Hastanelik Edip Kaçan Sürücü Doktor Çikti
Kaza, geçtigimiz Cumartesi gecesi 02.50 siralarinda Side Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Sorgun istikametine seyir halindeki Hasan Esen’in kullandigi motosiklete, Sorgun istikametinden Side istikametine gitmekte olan plakasi ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil karsi seride geçerek çarpti. Motosikletin sürücüsü Hasan Esen ve motosiklette yolcu olarak bulunan kuzeni Fatih Esen asfalta savrularak yaralandi. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, kazada ayagindan yaralanan Fatih Esen ise yerde hareketsiz yatan kuzeninin yanina gelerek agzinda toplanan kani bosalttiktan sonra suni teneffüs yapti. Olay yerinden geçen araç sürücülerinin durup 112’yi aramasinin ardindan olay yerine gelen 112 saglik ekipleri, yaralilari yaptiklari müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye götürdüler.

Yaralilardan hayati tehlikesi bulunan Hasan Esen, önce Egitim Arastirma Hastanesine, ardindan Tip Fakültesine götürüldü.Kaza ani ve sonrasinda yasananlar yol kenarinda bulunan bir apartmanin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Kazanin ardindan motosiklete çarpan otomobil ve sürücüsünün bulunabilmesi için Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Side Jandarma Karakolu ve Jandarmanin Dedektifleri JASAT ekipleri çalisma baslatti. Olay yerinin yakininda bulunan güvenlik kameralarindan kazayi yapan aracin 07 BEH 684 plakali araç, sürücünün de özel bir hastanede doktor olarak görev yapan Ali Nihat G. oldugunu belirleyerek yakaladi. Kazanin ardindan aracin plakasini sökerek çekici vasitasiyla çektirdigi belirlenen Ali Nihat G.’nin jandarmadaki islemlerinin ardindan serbest birakildigi bildirildi.

Kaynak: İHA