Güngören'de Yük Asansörünün Altinda Kalan Isçi Hayatini Kaybetti

Güngören’de bulunan bir is yerinde asansör bakim ekibi tarafindan yük asansörünün bakimi yapildigi sirada asansör devrildi. Asansörün devrilmesiyle altinda kalan 36 yasindaki asansör bakim isçisi olay yerinde hayatini kaybetti.

Güngören'de Yük Asansörünün Altinda Kalan Isçi Hayatini Kaybetti
Olay 14.30’da Güngören Mehmet Nezih Özmen Mahallesi’nde bulunan bir is yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, is yerinin içinde yük tasimak için kullanilan asansörün ariza vermesiyle asansör bakim ekibi is yerine çagrildi. Bakim ekiplerinin çalisma yaptigi sirada henüz bilinmeyen bir nedenle asansör koptu. O sirada kapi ile kabin arasinda bakim çalismalarini yürüten Kazim Soganci asansörün üzerine devrilmesiyle altta kaldi. Olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri isçinin olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi.

36 yasindaki asansör bakim isçisi Kazim Soganci’nin hayatini kaybetmesiyle birlikte olay yeri inceleme ekipleri çalisma baslatti. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalismasinin bitmesinin ardindan cenaze, otopsi islemleri için Adli Tip Morgu’na kaldirildi.
Kaynak: İHA