Efinans Ile Çözüm Ortakliginda Anlastilar

dönüsümde QNB eFinans ile çözüm ortakliginda anlastiklarini bildirdi.

Efinans Ile Çözüm Ortakliginda Anlastilar
Isletmelerin zorunlu e-Fatura sürecine geçisleri için çözümler sunduklarini belirten Bilsoft Yazilim Genel Müdürü Ahmet Veli, firmalara detayli çözümler sunmak için e-dönüsümün önde gelen fintech sirketlerinden QNB eFinans ile çözüm ortakliginda anlastiklarini bildirdi.

Gelir Idaresi Baskanligi’nin (GIB) yayimladigi Vergi Usul Kanunu’nun tebligi taslagina göre elektronik faturaya geçis zorunlulugu yapilan degisikliklere uyan isletme ve sirketler elektronik fatura uygulamasina geçmek zorundadir. Belirtilen takvime göre e-Faturaya geçis zorunlulugu için son gün 1 Temmuz.

Ahmet Veli, "KOBI’lere yönelik sundugumuz ön muhasebe çözümleri ile tam entegre çalisan e-dönüsüm çözümlerimiz üzerinde çalismalarimiz devam etmektedir. e-Fatura, e-Arsiv ve e-Irsaliye çözümlerimizi QNB eFinans ile saglanan çözüm ortakligi anlasmamiz ile daha detayli hizmet vermeyi hedefliyoruz. eFinans’in hizli ve güvenilir alt yapisi, 7/24 müsteri hizmetleri destegi ile tüm süreçlerimizi yüksek verimlilikte yönetmemizi saglayacaktir. Türkiye’de yer alan isletmelerin sadece yüzde 10’unu e-dönüsüm hizmetlerinden faydalanmakta. Bu rakam yilsonu itibariyle ikiye katlanacak ve önümüzdeki yillarda bu oran hizla artacaktir. Bilsoft Yazilim olarak artan taleplere sorunsuz ve hizli bir sekilde çözüm saglamak adina e-Fatura alt yapimizin daha da güçlendigini söyleyebiliriz. Türkiye’nin önde gelen e-dönüsüm markalarindan biri olan QNB eFinans ile yaptigimiz is birligi ile kullanicilarimiza en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz" ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA