Mediamarkt Alanya'da Ilk Magazasini Açti

Avrupa’nin önde gelen elektronik perakende sirketlerinden MediaMarkt, Alanya’da 2 bin 150 metrekarelik magaza açti. Magazada açilisa özel çesitli ürün kategorilerinde sunulan firsatlar teknolojiseverler tarafindan ilgi çekti.

Mediamarkt Alanya'da Ilk Magazasini Açti
Elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’deki yatirimlarina devam ediyor. Bugün 230 bin metrekareden fazla magaza alanina sahip olan MediaMarkt, ülkedeki büyüme hedefleri dogrultusunda yeni magaza açilislarini sürdürüyor. Bu dogrultuda Türkiye’deki 92’inci magazasini Alanya’da Egriköprü Caddesi üzerinde açan sirket, açtigi magazada 26’si kadin, 21’i erkek çalisan olmak üzere toplam 47 kisiyi istihdam edecek.

Sirket, on binlerce ürünün yer aldigi Alanya’daki magazasinda, çesitli ürün kategorilerinde açilisa özel kampanya da gerçeklestirdi. Magazayi ziyaret eden teknolojiseverler açilisa yogun ilgi gösterdi.

MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu Icra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, magaza yatirimlariyla ilgili su açiklamalarda bulundu: “Tüketicilerin MediaMarkt magazalarina duyduklari ilgiden çok mutluyuz. Açtigimiz her yeni magaza ile tüketicilerin tercihlerine yönelik en iyi hizmeti vermek için çalisiyor, cazip fiyatlarimizla tüketicinin bütçesine katki sagliyor ve istihdam olusturuyoruz. Elektronik perakendenin deneyim sampiyonu olma yolunda amacimiz Alisveris Deneyimi, Kullanim Deneyimi, Çalisan Deneyimi ve Sosyal & Çevresel Etki Deneyimi alanlarinin tamaminda ilk tercih edilen deneyim elektronigi perakendecisi olmak. Alanya’daki yeni magazamizda da teknolojiseverlerle bulustugumuz için mutluyuz. Önümüzdeki dönemde de yeni magaza açilislarimizi sürdürecegiz.”
Kaynak: İHA