Ölümden Saniyelerle Kurtuldu, Basina Gelenlerden Sonra Kiraz Topladi

Bursa’da aniden baslayan saganak yagis ve firtina vatandaslara zor anlar yasatti. Ayni sokakta bulunan 2 agacin dali kirilarak araçlarin üzerine düstü. Agacin dalinin kirilip düsme ani evin güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Ölümden Saniyelerle Kurtuldu, Basina Gelenlerden Sonra Kiraz Topladi
Olay Bursa’nin Inegöl ilçesinde meydana geldi. Saat 14.50 siralarinda baslayan saganak yagmur sonrasi Mesudiye Mahallesi Hekim Sokak’ta bulunan agacin dali sokak üzerinde park halinde 16 CBK 23 ve 16 LUC 42 plaka otomobillerin üzerine devrildi. Araçlarda hasar meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri agaç dallarini keserek araçlari kurtardi.

Saniyelerle kurtuldu, kirilan daldan kiraz topladi

Saganak yagis ve firtina sirasinda evinin önündeki agaca çikarak kiraz toplayan adam ise saniyelerle ölümden kurtuldu. Evinin önündeki agaca çikan Enver Daghan, saganak yagis bastirinca agaçtan indi. O sirada kiraz agacinin dali kirilarak yere düstü.

Olayi anlatan Enver Daghan, "Ben agacin üzerindeydim kiraz toplamak istedim. Esim çikma firtina çikacak dedi, olsun dedim çiktim. Tam çiktim yarim kova doldurdum, agaç firtina da sallanmaya baslayinca indim ve kapinin oraya geçtim. Sonra bir anda agaca yere indi. Önce ilerideki agaç aracin üzerinde düstü. Arada saniyeler vardi. Sonra da benim çiktigim agaç düstü. Ben içeriye gelmesem tam da düsen dalin üzerindeydim. 10-15 saniyeyle kurtuldum. Önce arabanin üzerine düstü. Sonra da buradaki agaç düstü. Iste nasip, Allah korudu. Firtina nedeniyle dal kirilinca bizde yere düsen dallardaki kirazlari topluyoruz" dedi.

Kaynak: İHA