Emniyet Uyusturucu Tacirlerine Göz Açtirmiyor

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve diger birimlerce il merkezi ve ilçelerinde uyusturucu madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik son bir haftada yapilan operasyonlarda gözaltin alinan 87 süpheliden 9’unun tutuklandigi bildirildi.

Emniyet Uyusturucu Tacirlerine Göz Açtirmiyor
Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve diger birimlerce il merkezi ve ilçelerinde uyusturucu madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik yapilan çalismalarda,

12-19 Haziran tarihleri arasinda Manisa genelinde toplam 73 olay meydana geldi. 87 süphelinin yakalandigi olaylarda 9 süpheli sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapilan çalismalar neticesinde, 500 gram skank maddesi, 282 gram metamfetamin maddesi, 128 adet sentetik ecza hapi, 80 gram sentetik kannabinoid maddesi, 51 gram esrar maddesi, 5 kök kenevir bitkisi, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 3 adet fisek, 6 adet uyusturucu madde kullanmaya yarayan aparat ve 3 bin 90 TL uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi degerlendirilen para, ele geçirildi.
Kaynak: İHA