Dogum Gününe Bir Gün Kala Hayatini Kaybetti

Mugla’nin Fethiye ilçesinde yaya geçidinden geçmeye çalisirken otomobilin çarpmasi sonucu yasamini yitiren 15 yasindaki Ilke Yesilkaya’nin bugün dogum günü oldugu ortaya çikti.

Dogum Gününe Bir Gün Kala Hayatini Kaybetti


Deprem felaketinin ardindan ailesiyle birlikte Fethiye’ye gelerek Fethiye Sitki Mefharet Koçman Ögrenci Yurdu’nda kalan Ilke Yesilkaya, 18 Haziran Pazar günü yaya geçidinden geçerken Y.Ç.I.’nin kullandigi otomobilin çarpmasi sonucu hayatini kaybetti. Fethiye Sehit Yüzbasi Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencisi depremzede Ilke Yesilkaya’ya çarpan otomobilin sürücüsü Y.Ç.I., Fethiye Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan göz altina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevke dilen sürücü taksirle öldürme suçu süphesiyle Sulh Ceza Hakimligi tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 gün sonra dogum günüydü

Kazada hayatini kaybeden Yesilkaya’nin dogum tarihinin 19 Haziran 2008 oldugu ögrenildi. Dogum gününe 1 gün kala kazada hayatini kaybeden Yesilkaya’nin ölümü ile ilgili olarak ortaya çikan aci detay tüm sevenlerinin acisini ikiye katladi. Yesilkaya’dan geriye ise önceki yillarda çekilmis dogum günü fotograflari kaldi.

“Bayraktar kizimiz”

Fethiye Sehit Yüzbasi Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9/B Yiyecek-Içecek Alani ögrencisi depremzede Ilke Yesilkaya’nin ölüm haberi, ögretmenleri ve arkadaslarini yasa bogdu. Okulun ve sinifinin sevilen ögrencisi Yesilkaya’nin pek çok etkinlikte hep Türk Bayragi tasidigi için okulun sosyal medya hesaplarinda da ’mekanin cennet olsun bayraktar kizimiz’ notu paylasildi.

Dogum gününe 1 gün kala hayatini kaybeden Yesilkaya’nin 20 Haziran Sali günü Hatay’da topraga verilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA