Denizli OSB, Babalar Günü'nde Babalarla Evlatlarini Bulusturdu

DENIZLI – Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü, geleneksel hale getirdigi Babalar Günü Pikniginde babalar ile çocuklarini bir araya getirdi.

Denizli OSB, Babalar Günü'nde Babalarla Evlatlarini Bulusturdu


Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü’nün çalisanlarinin motivasyonunu yükseltmek amaciyla organize ettigi ve geleneksel hale getirdigi Babalar Günü Piknigi, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani M. Abdulkadir Uslu, Baskan Vekili Necip Filiz, Bölge Müdürü Ahmet Tas’in katilimiyla Çamlik Orman Lojmanlari Piknik Alani’nda gerçeklestirildi.



Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü’nce düzenlenmis olan piknik organizasyonunda bir araya gelen Denizli OSB çalisanlari aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirdiler. Yemekten, eglenceli oyunlara, müzikten sürpriz hediyelere kadar her seyin düsünüldügü organizasyonda 200’e yakin çalisan ve ailesi, Çamlik’in dogal ortaminda birbiriyle kaynasmanin mutlulugunu yasadilar. Gün boyu eglenceler, oyunlar, yarismalar, hediye çekilisleri ile dolu etkinlikte, Denizli OSB çalisanlari piknigin coskusunu doya doya hissettiler.

Denizli OSB geleneksel piknik organizasyonunda çocuklar da unutulmadi. Çocuklar, kendileri için kurulan özel platformda Palyaçolar esliginde unutulmaz saatler yasadi. Çocuklara çesitli hediyeler dagitildi. Çocuklar, onlara özel olarak kurulan sisme oyun parklarinda oyunlar oynayip, düzenlenen yarismalara katildi.

Animatörler esliginde yüzlerini boyatan küçük misafirler dagitilan sosis balonlarla hosça vakit geçirdi. Katilimcilar, çesitli yarismalarda, birbirleri ile kiyasiya yaristi. Çekismeli ve heyecanli geçen yarismalar sonucu dereceye girenler ise çesitli hediyelerle ödüllendirildi.

Denizli OSB çalisanlari ve aileleri ile birlikte 2. kez düzenlenen piknik organizasyonunda bulusmanin mutlulugunu yasadiklarini belirten M. Abdülkadir Uslu “Kurumun misyon, vizyon ve hedefleri dahilinde kurum kimligi ile uyumlu, çalisanlarin motivasyonunu, birbirleriyle ve kurumla olan iliskilerini olumlu yönde etkileyecek kurum disi etkinliklerimizi planliyor, düzenliyor ve ev sahipligi yapiyoruz. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak etkinlikler düzenleyerek zaman zaman hizli ve yogun çalisma temposundan bir nebze uzaklasip stres atiyor, çalisanlarinin ve ailelerinin birbirleriyle kaynasmasini sagliyoruz.” dedi.



Bu tarz etkinliklerin çalisanlarin motivasyonunu yükselttigini belirten Denizli OSB Yönetim Kurulu Baskan Vekili Necip Filiz ise “Biz Denizli OSB olarak büyük bir aileyiz. Her yil geleneksel hale getirdigimiz etkinliklerden biri olan piknikte tüm çalisanlarimiz ve aileleriyle bir araya geldik. Yilin yorgunlugunu attigimiz, renkli etkinliklerle gülüp eglendigimiz, olusturdugumuz samimi ortamla herkesle sohbet ettigimiz her organizasyon, bizim için büyük önem tasiyor.” dedi.



Bir sirketin basarisi, çalisanlarin motivasyonu ve güçlü iletisimine de baglidir diyen Necip Filiz; “Mutlu bir aile basarinin anahtaridir. Biz de bu hedefle ailemizin mutlu olmasi için hep birlikte saygi ve sevgi ortaminda çalismaya devam edecegiz. Geleneksellesen organizasyonlarimizi her yil sürdürecegiz.” diye konustu.

Çalisanlarinin is haricinde de eglenceli vakit geçirmeleri için bu tarz organizasyonlari düzenli olarak yaptiklarini ve çalisanlarinin mutlu olmasina çok özen gösterdiklerini vurgulayan Bölge Müdürü Ahmet Tas, “Degerli çalisanlarimiz ile birlikte gerçeklestirdigimiz piknik organizasyonu, müzik ve kiyasiya yarismalarla aramizda tatli rekabetlerin oldugu birlik, beraberlik duygusu ile is telasindan uzak kisa bir mola verdik. Bu tür etkinliklerimiz motivasyonu artirmayi ve iletisimi güçlendirmeyi hedefliyor. Bu organizasyonun düzenlenmesine vesile olan Yönetim Kurulumuza, piknik sölenimize katilan tüm OSB çalisanlarimiza ve ailelerine, programda emegi geçen tüm kardeslerimize tesekkür ediyorum.” dedi.



Denizli OSB çalisanlari günün sonunda çoluk çocuk herkes, yüzünde tebessümle bir sonraki etkinligin sözünü alarak evinin yolunu tuttu. Yemekler yenip hos sohbetler edilen piknik, katilimcilar için keyifli ve faydali bir hatira oldu.
Kaynak: İHA