Baskanin TOGG'u Gelin Arabasi Oldu

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’nun makam araci olan yerli ve milli otomobil TOGG, yeni dügün yapan çiftin gelin arabasi oldu.

Baskanin TOGG'u Gelin Arabasi Oldu
Türkiye’nin yerli ve milli araci TOGG, Sahinbey’de evlenen Halil ve Güllü Destiler çiftinin mutlulugunu tasidi. Sahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde nikâhlari kiyilan çift kültür merkezine TOGG ile gelen çift, sehirde TOGG ile tur atti. TOGG’a binme hayalini dügününde gerçeklestigini belirten damat Halil Destiler, TOGG’un dügün araci olarak tahsis edilmesi nedeniyle Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’na tesekkür etti. Gelin Güllü Destiler ise "Yerli ve milli aracin dügün arabamiz olmasi bizi mutlu etti. Bizleri kirmayarak makam aracini bize gelin arabasi olarak tahsis eden Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na tesekkür ederiz" dedi.



Çiftlerimize mutluluklar diliyorum

Yeni çiftlere mutluluklar dileyen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Öncelikle çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Yeni evlenen Halil ve Güllü çiftimizin istegi üzerine ülkemizin ilk yerli otomobili TOGG’u gelin arabasi yaptik. Bildiginiz gibi Sahinbey Belediyemiz en çok nikah kiyan belediye. Yeni evlenen çiftlerimize birçok alanda destek olup evliligi tesvik ediyoruz. Evlilik Okulu Projemizle yeni evlenen çiftlere evliligin önemi ile ilgili bilgiler verilirken alinan egim sonrasinda onlara çamasir makinasi hediye diyoruz. Bu kez de çiftlerimize yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u gelin arabasi olarak tahsisi ettik. Çiftlerimize bir kez daha bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA