Baskan Dinçer Mahalle Sakinlerini Dinledi

Aksaray Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen mahalle meclis toplantilari çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Baskan Dinçer, sorun ve sikintilarini dinleyerek taleplerini aldi.

Baskan Dinçer Mahalle Sakinlerini Dinledi
Aksaray Belediyesi’nin baslattigi mahalle meclis bulusmasi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçeklesti. Abdulhamid Fen Lisesi bahçesinde organize edilen bulusmaya Belediye Baskani Evren Dinçer ile beraber mahalle muhtari, belediye baskan yardimcilari, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve halk katildi.

Baskan Dinçer toplanti yapilan okula Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG ile gelirken, yerli otomobil vatandaslarin ilgi odagi haline geldi. Baska Dinçer, toplanti öncesinde Aksaray Belediyesi olarak sehir genelinde devam eden projelerle birlikte altyapi ve üstyapida yapilan çalismalar hakkinda kisa kisa bilgiler verdi. Vatandaslar, istek ve taleplerini dogrudan Baskan Dinçer’e iletirken, Baskan Dinçer istek ve taleplerini not alarak kendisine yöneltilen sorulari cevapladi. Mahallelinin isteklerinin çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Baskan Dinçer, “Bizler sizlerden aldigimiz güçle çalisiyoruz, en iyi hizmeti sunmanin gayreti içerisindeyiz. Muhtarimiz yanimizda. Muhtarlarimizla sürekli istisare halindeyiz. Mahallemizde yapilmasi gerekenleri bizlere kendisi zaten iletiyor. Plan ve program dahilinde her çalismamizi sizlerle birlikte sekillendirerek hayata geçirecegiz. Bugün bizler degil sizler konusacaksiniz ve biz dinleyecegiz. Istekler sizden, yapmak bizden” dedi.

Yaslisindan gencine kadar her kesimi dinleyen Baskan Dinçer, mahalle genelinde acil çözülmesi gereken konularin çözüme kavusacagini bildirdi. Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtari Oktay Çaliskan, mahalle sakinleri adina söz alarak Baskan Dinçer’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA