Sultangazi'de Bin 540 Kilo Agirligindaki TOGG Isimli Dana Alicisini Bekliyor

Sultangazi’de kurulan kurban pazarinda bin 540 kilo agirligi ile fenomen olan TOGG isimli dana 240 bin lira fiyati ile alicisini bekliyor.

Sultangazi'de Bin 540 Kilo Agirligindaki TOGG Isimli Dana Alicisini Bekliyor
Sultangazi’de kurulan kurban pazari bu yil da Türkiye’nin birçok noktasindan getirilen çesitli kurbanliklara ev sahipligi yapti. Kurban Bayrami’na sayili günler kalirken, pazarda yasanan hareketlilik ise devam ediyor. Cebeci Mahallesi’nde kurulan kurban pazarinin en büyük ve en pahali kurbanligi olarak ön plana çikan TOGG isimli dana 240 bin liraya alicisini bekliyor.

“Yarismaya adayimiz yerli ve milli gururumuz TOGG isimli danamiz ile çikacagiz”

Dananin sahibi Veysel Günal, "Sinop’tan geldik 50 bas hayvan ile Allah nasip ederse yavas yavas satislarimiz basliyor. Biz de tabii her sene oldugu gibi Sultangazi Belediyemizin yaptigi yarismada yine iddialiyiz. Geçen yil Ates isimli dana ile çikmistik, fenomen olmus ve tiklamalar almisti. Bu sene de Allah nasip ederse 1 ton 540 kilo ile yarismaya adayimiz yerli ve milli gururumuz TOGG isimli danamiz ile çikacagiz. TOGG çok uysal bir hayvandir yonca, misir ve kestane ile besledik. Insallah yarismamizin Sultangazi’de sampiyonluga adaydir. 1 ton 540 kilo ile aday olacak. Fiyatta 240 bin liradan satisa sunulacak. Tabii çok merak ediyorlar herkes geliyor resim çekiliyorlar fenomen dana ile. Biz de herkese çekilenlere saygi, sevgi sunuyoruz. TOGG ile devam edecegiz ve milli gururumuz TOGG olacak. Insallah yarismanin bu sene fenomeni ve sampiyonudur. Çok çok uysal bir hayvanimizdir yaklasik 4 yasindadir" dedi.

Kaynak: İHA