Sinava Girmek Için Saniyelerle Yaristilar, Sinavi Kaçirinca Isi Sakaya Vurdular

Bayburt’ta Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na geç kalan kadin dönüs yolunda taksiciyle isi sakaya vurarak, " Maalesef sinava geç kaldim. Hayatimin en güzel sinaviydi. Taksici arkadasimiza tesekkür ediyorum, tip bekliyorum" dedi.

Sinava Girmek Için Saniyelerle Yaristilar, Sinavi Kaçirinca Isi Sakaya Vurdular
Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) için binlerce aday Bayburt’ta heyecanli bekleyislerini okul önlerinde sürdürürken, sinava girecek bazi ögrenciler sinava yetisebilmek için kosarak adeta zamanla yaristilar. Saat 10.00 itibariyle kapilarin kapanmasi üzerine sinava yetisemeyen sinav magdurlari ise boyunlari bükük bir sekilde sinav yerlerini terk ettiler. Sinavin oldugu alana taksiyle apar topar gelen Leyla isimli vatandas, bir dakikayla sinavi kaçirdi. Kapilarin kapandigini gören ve sinava alinmayan Leyla isimli genç kadin ise geldigi taksiyle evinin yolunu tuttu. Yasadigi sokun etkisiyle isi sakaya vuran genç kadin, sinava alinmasinin faturasini da taksiciye kesti. Taksicinin kendisini beklettigini ve bir dakikayla sinava yetisemedigini iddia eden sinav magduru genç kadin, "Maalesef sinava geç kaldim. Son bir dakika ile sinavi kaçirdim. Sinava hazirlanmamistim, her sene oldugu gibi kendimi denemek istemistim" dedi.

"Neden sinavi kaçirdiniz, uykuya mi yenik düstünüz?" Sorusuna ise Leyla isimli genç, "Hayir, taksici arkadas beni bayagi bir bekletti. Gelirken de biraz sohbete daldik o yüzden sinavi kaçirdim, olsun mutluyum" yanitini verdi.

Taksi soförü Ergin Narmanli ise, "Gördügünüz gibi ihale benim üzerime kaldi, ne yapalim yetisemedik" ifadelerini kullanarak suçlamalari reddetti. "Hayatimin en güzel sinaviydi. Taksici arkadasimiza tesekkür ediyorum, tip bekliyorum" sözleriyle sinava alinmamasini tiye alan genç vatandas, "hayirlisi buymus, yapacak bir sey yok seneye insallah tekrar denerim" sözlerini kullandi.
Kaynak: İHA