Hisarciklioglu Açiklamasi 'Babalar, Erdem Sahibi Insanlardir'

Babalar Günü dolayisiyla bir mesaj yayimlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu, “Büyük bir özveri ile çocuklarina ömür boyu her türlü destegi vererek, fedakârlik timsali olan babalar, her seyden önce çocuklarinin mutlulugunu düsünen erdem sahibi insanlardir” dedi.

Hisarciklioglu’nun mesaji söyle:

“Türk toplumunun en önemli unsurlarindan güçlü aile yapisinin korunmasi ve huzuru için hiçbir özveriden kaçinmayan, sevgisini her zaman üzerimizde hissettiren, dün de bugün de yarin da hep yanimizda olan babalarimizdir.

Çocuklarini bir fidan yetistirir gibi özenle büyüten babalarimiz, çocuklarinin gelecege umutla bakan, topluma faydali, her anlamda yetismis birer birey olmalari için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.

Takdirlerin en büyügüne layik olan babalarimiza, sadece babalar gününde degil, yilin her gününde onlara saygi ve sevgi gösterebilmeli, onlara layik evlatlar olabilmeliyiz.

Bu duygu ve düsüncelerle, Türk is dünyasi adina, basta sehit babalari olmak üzere, ebediyete irtihal edenleri rahmetle aniyor, kiymetli babalarimizin, babalar gününü kutluyorum.”
Kaynak: İHA