Erzincan'da Çesitli Suçlardan Aranan 18 Süpheli Yakalandi, 13 Kisi Gözaltina Alindi

Erzincan Il Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan genel asayis ve kamu düzeninin saglanmasi amaciyla haziran ayi içerisinde 15 günlük yapilan denetimlerde çesitli suçlardan aranan 18 süpheli yakalanarak 13 kisi gözaltina alindi.

Erzincan'da Çesitli Suçlardan Aranan 18 Süpheli Yakalandi, 13 Kisi Gözaltina Alindi
Erzincan Il Emniyet Müdürlügü tarafindan mevcut huzur ve güven ortaminin devaminin saglanmasi, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerinin varligini vatandasa hissettirerek alanda görünür olunmasi amaciyla basta asayis, terör ve narkotik olaylari olmak üzere suç isleme amacindakilerin caydirilmasi, aranan sahislarin yakalanmasi, varsa suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik mayis ayinda çesitli denetim ve uygulamalar gerçeklestirdi. Il Emniyet Müdürlügüne bagli birimlerce gerçeklestirilen denetimlerde yapilan 10 bin 206 GBT sorgulamasinda, çesitli suçlardan aranan 18 aranan kisi yakalandi. 13 kisi ise ekipler tarafindan gözaltina alinirken, 315 kisiye idari islem yapildi. Denetimlerde 5 kaçak göçmen de yakalandi.

Diger yapilan asayis uygulamalarinda ise, 152 isyeri kontrol edildi. Kontrol ve aramalarda, 1 adet tabanca, 2 adet kesici alet, 52,49 gram metamfatemin, 1 kilo 748,03 gram afyon sakizi, 2,78 gram eroin, 40 adet sentetik ecza, 102,68 gram esrar ve 2 adet sahte belge ele geçirildi.

Erzincan Emniyet Müdürlügünce denetim ve uygulamalarin devam edecegi bildirildi.

Kaynak: İHA