Büyüksehir'den Kumluca'ya 2 Bin 890 Seyirci Kapasiteli Stadyum Projesi

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek Kumluca’ya kazandiracagi stadyum projesi için ihalesi yapildi. Basta güres, deve güresi ve festivallerin yapilacagi stadyum 2 bin 890 seyirci kapasitesiyle sporseverlerin hizmetine sunulacak.

Büyüksehir'den Kumluca'ya 2 Bin 890 Seyirci Kapasiteli Stadyum Projesi
Spora her alanda destegini sürdüren Baskan Muhittin Böcek, Kumluca’ya verdigi stadyum sözünü tutuyor. Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek ve Kumluca Belediye Baskani Mustafa Köleoglu ile birlikte güres, deve güresi, festival ve etkinliklerde kullanilmak üzere Kumluca’ya Stadyum Projesi Hazirlama Protokolü imzalamisti. Protokol çerçevesinde Büyüksehir Belediyesi, Kumluca Ilçesi Karsiyaka Mahallesi’nde bulunan alana tribün, idari alanlar, wc, depo ve otoparktan olusan bir kompleks yapi insa edecek. 2 bin 890 seyirci kapasitesine sahip stadyumun ihalesi yapildi.

Stadyum 13 dönüm üzerine insa edilecek

Antalya Büyüksehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi arasinda yapilan ortak hizmet projesi ve isbirligi protokolüne göre hazirlanan tribün projesi yaklasik 13 bin 200 metrekare alanin 6 bin 650 metrekarelik kismina insa edilecek. Seyirci oturum alani yaklasik 2 bin 890 kisi olarak planlanan projede, idari alan, wc, engelli wc, dus, soyunma odalari, depo alanlari, enerji odasi ve su deposu yer alacak. 2 bin metrekare yesil alana da sahip olan projede, 97 araç kapasiteli otopark da yer alacak.
Kaynak: İHA