Köylerin Içme Suyu, Kanalizasyon Ve Tarimsal Hizmetler Alanindaki Ihtiyaçlari Gideriliyor

Bilecik Il Özel Idaresi, köylerin içme suyu, kanalizasyon ve tarimsal hizmetler alanindaki ihtiyaçlarini en kisa sürede karsilamak için çalismalarina devam ediyor.

Köylerin Içme Suyu, Kanalizasyon Ve Tarimsal Hizmetler Alanindaki Ihtiyaçlari Gideriliyor
2023 yilinin ilk yarisinda devlet ve vatandas is birligi ile yapilan çalismalarda, il genelinde köylerin kanalizasyon hatlari için 2 bin 500 metre, içme suyu hatlari için 12 bin metre boru talepleri karsilandi.

Il Özel Idare tarafindan, köylerde kanalizasyon ve vidanjör çalismalari, tarimsal sulama hizmetleri çerçevesinde kanal temizligi ve bakim onarim çalismalari gerçeklestirilerek is makinesi, usta ve malzeme yardimlari da saglanarak ihtiyaç duyulan hizmetler karsilandi. Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlügü tarafindan köylerde Halk Sagligi Müdürlügü ile koordineli olarak yapilan su analizleri ile suyun klor ve sanitasyon ihtiyaçlari belirli araliklarla karsilanmakta. Vatandaslarin talepleri ve yapilan tespitler dogrultusunda ihtiyaç duyulan hizmetler kesintisiz olarak sunulmaya devam edecek.

Bilecik Il Özel Idaresi, köylerdeki altyapi hizmetlerinin düzenli olarak saglanmasi ve vatandaslarin temel ihtiyaçlarinin karsilanmasi için çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA