VASKI'de 5 Ay 29 Gün Çalistirilacak 213 Mevsimlik Isçi Alinacak

Van Su ve Kanalizasyon Idaresi (VASKI) Genel Müdürlügü istiraki Van Su ve Kanalizasyon Idaresi Personel Anonim Sirketinde istihdam edilmek üzere 213 mevsimlik isçi alinacak.

Van Su ve Kanalizasyon Idaresi (VASKI) Genel Müdürlügü’nün istiraklerinden Van Su ve Kanalizasyon Idaresi Personel Anonim Sirketi bünyesinde mevsimlik isçi 5 ay 29 gün olarak görevlendirilmek üzere; 139 genel beden isçisi, 6 engelli genel beden isçisi, 56 silahli özel güvenlik personeli ile 12 soför (yük tasima) alinacaktir. Internet üzerinden alinacak basvurular için son tarih 15 Haziran 2023 Persembe günü saat 17:00 olacaktir. Seffaflik ve liyakat esasli verilen ilanda kura usulü ile alim yapilacaktir. Basvurular 13.06.2023 - 15.06.2023 tarihleri arasinda sadece kariyer.vaski.gov.tr internet üzerinden alinacaktir. Basvuracak adaylarin, Van Su ve Kanalizasyon Idaresi Personel Anonim Sirketinde ilan tarihi itibariyla son 6 ay içerisinde belirli süreli is sözlesmesi (mevsimlik isçi) imzalamamis olmasi gerekmektedir.

“Alinacak isçiler için aranan genel ve özel sartlar”

Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olmak. 1 Ocak 1983 - 1 Ocak 1998 tarihleri arasinda dogmus olmak. En az ilkokul, ilkögretim veya 2. kademe hayat boyu ögrenme mezunu olmak. Arsiv arastirmasi yapilmis olmak. Çalistirilacagi süre boyunca askerlikle ilisigi bulunmamak. Ilan tarihi itibariyla, en az 3 aydir basvuru yaptigi Ilçede ikamet ediyor olmak. 4857 sayili Is Kanununun 30 uncu maddesi hükmü sakli kalmak kaydiyla görevini devamli yapmasina engel olabilecek akil hastaligi bulunmamak. Affa ugramis olsa bile Devletin güvenligine karsi suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin isleyisine karsi suçlar, zimmet, irtikap, rüsvet, hirsizlik, dolandiricilik, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karistirma, edimin ifasina fesat karistirma, suçtan kaynaklanan mal varligi degerlerini aklama veya kaçakçilik suçlarindan mahkum olmamak. Fuhus, cinsel saldirida bulunma, çocuklarin cinsel istismari, zorla fuhusa sevk etme, cinsel dokunulmazliga karsi suçlar, cinsel saldiri, cinsel taciz, uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti, suç islemek amaciyla örgüt kurmak, tefecilik, kasten yaralama (üst soya-alt soya-ese-kardese beden veya ruh bakimindan kendisini savunamayacak kisiye- kadina- çocuga karsi islenen) suçlarindan mahkûm olmamak. Insan is gücü ile yapilmasi planlanan isleri yapmak için herhangi bir engel durumunun olmadigina ve kronik bir rahatsizliginin bulunmadigina dair tam tesekküllü saglik raporu olmak. Talep sartlarini tasimadigi sonradan anlasilan adaylarin basvurulari ilan, kura ve ise baslama süreçlerinin her asamasinda idarece sonlandirilacaktir. Basvuracak adaylarin, Van Su ve Kanalizasyon Idaresi Personel Anonim Sirketinde ilan tarihi itibariyla son 6 ay içerisinde Belirli süreli hizmet sözlesmesi (mevsimlik isçi) imzalamamis olmasi gerekmektedir. Yapilacak basvurularda erkek adaylar degerlendirilmeye alinacaktir.

“Genel beden isçisi basvuru için gerekli belgeler”

Basvuru formu. kariyer.vaski.gov.tr internet adresinden temin edilecektir. Nüfus cüzdani veya kimlik fotokopisi. Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi. Arsivli adli sicil kaydi e-Devlet üzerinden alinacaksa kurum türü “resmi kurum” seçilerek karekodlu olacak sekilde temin edilecektir. Askerlik durum belgesi. Tarihçeli yerlesim yeri belgesi.

“Silahli özel güvenlik personelleri müracaat kosullari”

Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olmak. 1 Ocak 1983 - 1 Ocak 2003 tarihleri arasinda dogmus olmak. En az lise mezunu olmak. Arsiv arastirmasi yapilmis olmak. Çalistirilacagi süre boyunca askerlikle ilisigi bulunmamak. Ilan tarihi itibariyla, en az 3 aydir basvuru yaptigi Ilçede ikamet ediyor olmak. 4857 sayili Is Kanununun 30 uncu maddesi hükmü sakli kalmak kaydiyla görevini devamli yapmasina engel olabilecek akil hastaligi bulunmamak. Affa ugramis olsa bile Devletin güvenligine karsi suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin isleyisine karsi suçlar, zimmet, irtikap, rüsvet, hirsizlik, dolandiricilik, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karistirma, edimin ifasina fesat karistirma, suçtan kaynaklanan mal varligi degerlerini aklama veya kaçakçilik suçlarindan mahkum olmamak. Fuhus, cinsel saldirida bulunma, çocuklarin cinsel istismari, zorla fuhusa sevk etme, cinsel dokunulmazliga karsi suçlar, cinsel saldiri, cinsel taciz, uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti, suç islemek amaciyla örgüt kurmak, tefecilik, kasten yaralama (üst soya-alt soya-ese-kardese beden veya ruh bakimindan kendisini savunamayacak kisiye- kadina- çocuga karsi islenen) suçlarindan mahkûm olmamak. Insan is gücü ile yapilmasi planlanan isleri yapmak için herhangi bir engel durumunun olmadigina ve kronik bir rahatsizliginin bulunmadigina dair tam tesekküllü saglik raporu olmak. 5188 sayili yasa geregi Silahli Özel Güvenlik Yaka Karti ve Sertifikasina sahip olmasi. Basvuru tarihi itibariyla yaka karti süresinin 9 aydan asagi olmayacak. Basvuracak adaylarin, Van Su ve Kanalizasyon Idaresi Personel Anonim Sirketinde ilan tarihi itibariyla son 6 ay içerisinde Belirli süreli hizmet sözlesmesi (mevsimlik isçi) imzalamamis olmasi gerekmektedir. Talep sartlarini tasimadigi sonradan anlasilan adaylarin basvurulari ilan, kura ve ise baslama süreçlerinin her asamasinda idarece sonlandirilacaktir.

“Silahli özel güvenlik personelleri basvuru için gerekli belgeler”

Basvuru formu. kariyer.vaski.gov.tr internet adresinden temin edilecektir. Nüfus cüzdani veya kimlik fotokopisi. Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi en az lise. Arsivli adli sicil kaydi e-Devlet üzerinden alinacaksa kurum türü “resmi kurum” seçilerek karekodlu olacak sekilde temin edilecektir. Erkek adaylarin askerlikle ilisigi olmadigina dair beyani. Tarihçeli yerlesim yeri belgesi. Silahli özel güvenlik yaka karti fotokopisi ‘ön ve arka yüz’, basvuru tarihi itibariyla özel güvenlik yaka karti bitis süresine en az 9 ay kalmis olmasi gerekmektedir.

“Engelli genel beden isçisi müracaat kosullari”

Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olmak. 1 Ocak 1983 - 1 Ocak 1998 tarihleri arasinda dogmus olmak. En az yüzde 40 en çok yüzde 60 engelli oldugunu gösteren Saglik Kurul Raporuna sahip olmak ve çalisabilir durumda olmak. Engelli saglik raporunda çalisamaz ifadesi yer almamali. En az ilkokul, ilkögretim veya 2. kademe hayat boyu ögrenme mezunu olmak. Arsiv arastirmasi yapilmis olmak. Ilan tarihi itibariyla, en az 3 aydir basvuru yaptigi Ilçede ikamet ediyor olmak. 4857 sayili Is Kanununun 30 uncu maddesi hükmü sakli kalmak kaydiyla görevini devamli yapmasina engel olabilecek akil hastaligi bulunmamak. Affa ugramis olsa bile Devletin güvenligine karsi suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin isleyisine karsi suçlar, zimmet, irtikap, rüsvet, hirsizlik, dolandiricilik, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karistirma, edimin ifasina fesat karistirma, suçtan kaynaklanan mal varligi degerlerini aklama veya kaçakçilik suçlarindan mahkum olmamak. Fuhus, cinsel saldirida bulunma, çocuklarin cinsel istismari, zorla fuhusa sevk etme, cinsel dokunulmazliga karsi suçlar, cinsel saldiri, cinsel taciz, uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti, suç islemek amaciyla örgüt kurmak, tefecilik, kasten yaralama (üst soya-alt soya-ese-kardese beden veya ruh bakimindan kendisini savunamayacak kisiye- kadina- çocuga karsi islenen) suçlarindan mahkûm olmamak. Talep sartlarini tasimadigi sonradan anlasilan adaylarin basvurulari ilan, kura ve ise baslama süreçlerinin her asamasinda idarece sonlandirilacaktir. Basvuracak adaylarin, Van Su ve Kanalizasyon Idaresi Personel Anonim Sirketinde ilan tarihi itibariyla son 6 ay içerisinde Belirli süreli hizmet sözlesmesi (mevsimlik isçi) imzalamamis olmasi gerekmektedir. Yapilacak basvurularda erkek adaylar degerlendirilmeye alinacaktir.

“Engelli genel beden isçisi basvuru için gerekli belgeler”

Basvuru formu. kariyer.vaski.gov.tr internet adresinden temin edilecektir. Nüfus cüzdani veya kimlik fotokopisi. Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi. Arsivli adli sicil kaydi e-Devlet üzerinden alinacaksa kurum türü “resmi kurum” seçilerek karekodlu olacak sekilde temin edilecektir. Tarihçeli yerlesim yeri belgesi. Engelli oldugunu gösterir saglik kurul raporu.

“Soför, yük tasima müracaat kosullari”

Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olmak. 1 Ocak 1983 - 1 Ocak 1998 tarihleri arasinda dogmus olmak. En az ilkokul, ilkögretim veya 2. Kademe Hayat Boyu Ögrenme mezunu olmak. Arsiv arastirmasi yapilmis olmak. Çalistirilacagi süre boyunca askerlikle ilisigi bulunmamak. Ilan tarihi itibariyla, en az 3 aydir basvuru yaptigi Ilçede ikamet ediyor olmak. 4857 sayili Is Kanununun 30 uncu maddesi hükmü sakli kalmak kaydiyla görevini devamli yapmasina engel olabilecek akil hastaligi bulunmamak. Affa ugramis olsa bile Devletin güvenligine karsi suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin isleyisine karsi suçlar, zimmet, irtikap, rüsvet, hirsizlik, dolandiricilik, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karistirma, edimin ifasina fesat karistirma, suçtan kaynaklanan mal varligi degerlerini aklama veya kaçakçilik suçlarindan mahkum olmamak. Fuhus, cinsel saldirida bulunma, çocuklarin cinsel istismari, zorla fuhusa sevk etme, cinsel dokunulmazliga karsi suçlar, cinsel saldiri, cinsel taciz, uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti, suç islemek amaciyla örgüt kurmak, tefecilik, kasten yaralama (üst soya-alt soya-ese-kardese beden veya ruh bakimindan kendisini savunamayacak kisiye- kadina- çocuga karsi islenen) suçlarindan mahkûm olmamak. Insan is gücü ile yapilmasi planlanan isleri yapmak için herhangi bir engel durumunun olmadigina ve kronik bir rahatsizliginin bulunmadigina dair tam tesekküllü saglik raporu olmak. En az 24 aylik E ‘yeni ehliyet’ C sinifi ehliyete sahip olmak. E ‘yeni ehliyet’ C sinifi ehliyet alis tarihinden itibaren; alkol kullanimi, uyusturucu madde kullanimi ve/veya bulundurulmasi gibi nedenlerden dolayi; haklarinda herhangi cezai islem yapilmamis olmak. SRC-3 veya SRC-4 belgesine sahip olmak. Geçerli psikoteknik belgesine sahip olmak. Talep sartlarini tasimadigi sonradan anlasilan adaylarin basvurulari ilan, kura ve ise baslama süreçlerinin her asamasinda idarece sonlandirilacaktir. Basvuracak adaylarin, Van Su ve Kanalizasyon Idaresi Personel Anonim Sirketinde ilan tarihi itibariyla son 6 ay içerisinde Belirli süreli hizmet sözlesmesi (mevsimlik isçi) imzalamamis olmasi gerekmektedir. Yapilacak basvurularda erkek adaylar degerlendirilmeye alinacaktir.

“Soför, yük tasima basvuru için gerekli belgeler”

Basvuru formu. kariyer.vaski.gov.tr internet adresinden temin edilecektir. Nüfus cüzdani veya kimlik fotokopisi. Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi. Arsivli adli sicil kaydi e-Devlet üzerinden alinacaksa kurum türü “resmi kurum” seçilerek karekodlu olacak sekilde temin edilecektir. Askerlik durum belgesi. Tarihçeli yerlesim yeri belgesi E ‘yeni ehliyet’ C sinif ehliyet, SRC-3 veya SRC-4 belgesi. Geçerli psikoteknik belgesi.

Ihtiyaçta; Merkez ilçeler (Tusba- Ipekyolu- Edremit), 6 engelli beden isçisi (genel). Merkez ilçeler (Tusba- Ipekyolu- Edremit) : 74 beden isçisi (genel). Çatak 3 beden isçisi (genel). Gürpinar, 9 beden isçisi (genel). Baskale, 7 beden isçisi (genel). Gevas, 5 beden isçisi (genel). Özalp, 8 beden isçisi (genel). Saray, 2 beden isçisi (genel). Ercis, 17 beden isçisi (Genel). Muradiye, 5 beden isçisi (Genel). Çaldiran, 4 beden isçisi (Genel). Bahçesaray, 5 beden isçisi (Genel). Edremit Su Terfi Merkezleri 15 silahli özel güvenlik. Tusba - Ipekyolu, 9 silahli özel güvenlik. Gürpinar, 9 silahli özel güvenlik. Gevas, 15 silahli özel güvenlik. Ercis - Yukari Isikli Içme Suyu Aritma Tesisi, 4 silahli özel güvenlik. Çaldiran - Kazgölü Su Deposu, 4 silahli özel güvenlik. Gürpinar, 1 soför yük tasima. Çaldiran, 1 soför yük tasima. Gevas, 1 soför yük tasima. Saray, 1 soför yük tasima. Ercis, soför yük tasima. Baskale, soför yük tasima. Merkez Ilçeler (Tusba- Ipekyolu- Edremit) 6 soför yük tasima.

“Görüsme bilgileri”

Komisyon tarafindan basvuru yapan adaylarin basvuru kriterlerine haiz olup olmadiklari tespit edilecektir. Basvuru kriterlerine haiz oldugu tespit edilen adaylar 23 Haziran 2023 Cuma günü saat 14:00’da Eminpasa Mahallesi Ipekyolu Caddesi Galericiler Küme Evler No:64 (Urartu Hali arkasi) Edremit/VAN adresinde bulunan Van Evliya Çelebi MTAL Uygulama Otelinin Konferans Salonunda Noter huzurunda yapilacak kuraya alinacak asil ve yedek adaylar belirlenecektir. Noter huzurunda yapilacak kura çekimi Van Su ve Kanalizasyon Idaresi (VASKI) Genel Müdürlügü resmi web sayfasinda canli olarak yayinlanacaktir. Adaylar kura çekilisini canli yayinda takip edebilecektir.
Kaynak: İHA