Baskan Aktas'dan Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, yeni haftaya Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek basladi. Sarkilar, türküler esliginde hatiralarin yâd edildigi bulusma, hem huzurevi sakinlerine hem de Baskan Aktas’a moral oldu.

Baskan Aktas'dan Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti
Yogun programina ragmen firsat buldukça ziyaret ettigi huzurevi sakinlerinin hayir duasini alan Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, yeni haftaya da Fethiye Dörtçelik Huzurevi’nde basladi.

Huzurevi bahçesindeki bulusmada hatiralar tazelenirken, huzurevi sakinleri söyledikleri sarki ve türkülerle bulusmaya renk katti. Yüzlerden gülümsemenin eksik olmadigi bulusmada Baskan Aktas da huzurevi sakinlerinin sarki ve türkülerine eslik etti.

Herkese saglikli, sihhatli ömürler ve saglikli yaslanmalar dileyen Baskan Aktas, “Cenabi Allah herkese evlatlariyla beraber, ailesiyle beraber yaslanmayi nasip etsin ama muhtemel bir sikinti karsisinda da belediyemizin ve devletimizin her zaman onlarin yaninda. O güzellikleri bugün Fethiye Dörtçelik Huzurevi binamizda 138 yaslimizla birlikte yasadik. Sarkilar söyledik, siirler okuduk. Onlarla beraber eglendik. Onlarin heyecanina ortak olmaya çalistik. Burada görevli arkadaslarimiz da büyük bir hassasiyetiyle büyüklerimizin ihtiyaçlarini karsiliyor. Ayrica ‘Yaren’ Yasli Engelli Destek Hizmetleri Projemizi de 3 mobil ekibiyle geçen ay devreye almistik. Huzurevi sakinlerimizin disinda evinde kalan yaslilarimiza yönelik destek projelerimiz de basladi.

Burada bulunan büyüklerimizi mutlu etmek, onlarin yüzlerini güldürmek, onlarla hemhal olmak bizim için gerçekten büyük bir ayricalik. Onlara hayirli, saglikli ömürler temenni ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA