Kiraz Festivali'nde 5 Kilometre Yüzdüler

Tekirdag’da Uluslararasi Kiraz Festivali programi çerçevesinde düzenlenen Mikes Kelemen Açik Deniz Yüzme Yarislari tamamlandi.

Kiraz Festivali'nde 5 Kilometre Yüzdüler
Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde, Süleymanpasa Belediyesi tarafindan geleneksel olarak düzenlenen ve bu yil 57.’si düzenlenen Uluslararasi Tekirdag Kiraz Festivali programi çerçevesinde yer alan Mikes Kelemen Açik Deniz Yüzme Yarislari yaklasik 60 yüzücünün katilimiyla tamamlandi.

Alkaya Sahili’nden baslayarak Rumeli Iskelesi’ne kadar 5 kilometrelik parkur boyunca kulaç atan sporcular, birinciligi elde etmek için kiyasiya mücadele ederken yarismanin birincisi 60 yasindaki Yüksel Sönmez oldu. Sönmez, birinciligin ardindan yaptigi konusmasinda, "Biz Istanbul’dan geliyoruz. 57. Kiraz Festivali’ne katilmaktan çok mutluluk duyduk. Bu organizasyonda olmak için buradayiz. Kiraz Festivali’nde 5 bin metre yüzdük. Yorulmadan çok sakin bir sekilde çiktik, mutluyuz. Bu organizasyonu düzenledigi için Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel’e tesekkür ederim" dedi.

Yarislarin tamamlamasinin ardindan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, sporculari tebrik ederek birincilik kupasini ve madalyalari takdim etti.
Kaynak: İHA