Yerli Üretim, Yüzde Yüz Hibeli Ata Tohumu

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, Termal Üretim Tesisi’nde üretilen ata tohumlarinin basvuru yapan kisilerin disinda yararlanmak isteyen tüm vatandaslara da verilecegini duyurdu.

Yerli Üretim, Yüzde Yüz Hibeli Ata Tohumu
Tarima ve çiftçilere desteklerini sürdüren Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, Termal Üretim Tesisi’ndeki ata tohumu dagitim programina katildi.

Baskan Oguz, çiftçilere ve vatandaslara ata tohumlarini bizzat kendi dagitti.

Fideleri dagittiktan sonra serayi dolasan Baskan Oguz, yaptigi canli yayinda üretilen ata tohumlarinin kayit yaptiran 750 vatandasa 2 viyol, kayit disi isteyenlere ise 1 viyol olmak üzere dagitilacagini duyurdu. 2019 yilindan bu yana bugün dagitilan tohumlar ile birlikte toplam 7 milyon 500 bin tohumu vatandaslar ile bulusturduklarini vurgulayan Baskan Oguz, “Kahramankazan’imizin yerli domates tohumlarindan olusan fidelerimizi sefkat ile bakma sözü veren her vatandasimiza yüzde yüz hibeli bir sekilde veriyoruz. Tek sartimiz bu tohumlari çogaltmaniz ve bizlere geri getirmeniz. Ne diyoruz? Siz yeter ki üretin. Ata tohumlarini degerli topraklarimizda gelecek nesillere aktarmaya devam edelim” dedi.

Kaynak: İHA