Yanan Araçta Ölü Sayisi 2'Ye Yükseldi

Gaziantep’te çarpismanin ardindan uçuruma yuvarlanarak alev topuna dönen aracin agir yarali sürücüsü tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti. Daha önce 15 yasindaki yabanci uyruklu Serif Süleyman’in da yanarak öldügü feci kazada ölü sayisi 2’ye yükselmis oldu.

Yanan Araçta Ölü Sayisi 2'Ye Yükseldi
Feci kaza, önceki gece geç saatlerde Sehitkamil ilçesi Ibrahimli Çevreyolu’nda meydana gelmisti. Iddiaya göre, ayni yönde seyir halinde olan Kadir Türkmen idaresindeki 34 CYG 839 ve Cuma O. kontrolündeki 34 GD 4652 plakali iki araç, kontrolü kaybolduktan sonra çarpisti. Çarpismanin ardindan uçuruma uçan 34 CYG 839 plakali araç alev topuna dönmüs ve 15 yasindaki yabanci uyruklu Serif Süleyman feci sekilde yanarak hayatini kaybetmisti. Ayni aracin sürücüsü Kadir Türkmen ise agir yaralanmisti.

Yanan araçta ölü sayisi 2’ye yükseldi

Kazada agir yaralanan sürücü Kadir Türkmen, tedavi gördügü hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Türkmen’in cansiz bedeni, Gaziantep Adli Tip Kurumunda tamamlanan islemlerinin ardindan defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Kaza ile ilgili sorusturmanin devam ettigi belirtildi.
Kaynak: İHA