AK Partili Vekiller, Meclis Kaydina Denizli'nin Degerleriyle Gitti

28. Dönem Denizli Milletvekili olarak kayit yaptiran AK Partili vekiller, TBMM’de kente özgü Buldan bezi, Tavas baklavasi, elma, kiraz, kekik ve lavantanin tanitimini yapti.

AK Partili Vekiller, Meclis Kaydina Denizli'nin Degerleriyle Gitti


AK Parti Il Baskani Yücel Güngör ile birlikte Ankara’ya giden AK Parti 28. Dönem Denizli Milletvekilleri, TBMM’ye kayitlarini yaptirdi. Ankara’ya eli bos gitmeyen vekiller, Denizli’nin degerleri olan Buldan bezi, Tavas baklavasi, elma, kiraz, kekik ve lavantanin tanitimini yapti.

Seçimde AK Parti ve Cumhurbaskani Erdogan’a destek veren Denizlililere tesekkür eden AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, “28. Dönem Denizli Milletvekilleri olarak TBMM kaydimizi yaptirdik. Denizli’mizin renklerini, tatlarini, ürünlerini kayit esnasinda tanittik. Yol arkadaslarimiza, destekleriyle bizleri bu kutlu göreve layik gören hemsehrilerimize sükranlarimizi sunuyorum. Rabbim mahcup etmesin” dedi.



21 yillik AK Parti hükümetleri döneminde elde edilen kazanimlarin yen dönemde de artarak devam edecegine isaret eden Tin, “Bugün Meclisimizdeyiz, milletvekili kayitlarimizi yaptirdik. Denizli’mizin ürünleri, meyveleri, sebzeleri basin mensuplari ve çalisanlarla paylastik. Ben 5 yillik önümüzdeki milletvekilligi çalismamizin, Denizli’mize ve ülkemize hayirli ugurlu olmasini temenni ederim. Milletimize de, Denizli hemsehrilerimize de bizleri buraya tasidiklari için sükranlarimi sunuyorum. Bizler de onlari temsil etme hedefiyle daha önceki dönemlerde oldugu gibi bundan sonraki süreçte de var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA