40 Okulun Katildigi Yarisma Sona Erdi

Afyonkarahisar’da 40 okulun yaristigi ‘Yetenekli Eller Hem Egleniyor Hem Yarisiyor’ temali Beceri Temelli Bilgi Yarismasi sona erdi.

40 Okulun Katildigi Yarisma Sona Erdi
Yarismanin merkez ilçe final müsabakalari Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi, Il Milli Egitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu okul müdürleri, ögretmenler ve ögrencilerin katilimiyla Kamil Miras Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçeklestirildi.

Final yarismasinin açilis konusmasini yapan Sünnetci, "Oyunlar çocuklarimizin zihinsel gelisimlerinin yaninda bilissel, duyussal ve psiko-motor becerilerinin de gelismesini desteklemektedir. Buradan yola çikarak düzenlemis oldugumuz Yetenekli Eller Hem Egleniyor Hem Yarisiyor temali Beceri Temelli Bilgi Yarismasinda amacimiz ögrencilerimizin dogru bilgiyi seçebilmelerini, el becerilerini gelistirerek hizli ve dogru karar verebilmelerini saglamak yaninda centilmence rekabet edebilme duygusunu da kazandirmaktir" dedi.

Yarisma finaline kalan 15 okul kiyasiya yarisirken, birinci Karsiyaka Ilkokulup, ikinci Isiklar Bali Sultan Ilkokulu ve üçüncü Hoca Ahmet Yesevi Ilkokulu oldu.
Kaynak: İHA