Baskan Serdar Sandal'in Mahalle Ziyaretleri Hiz Kesmiyor

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, genel seçimler öncesi mahalle ziyaretlerine devam ederken, Baskan Sandal son olarak Gümüspala ve Nafiz Gürman’i gezdi, vatandasla sohbet etti, talep ve önerileri dinledi.

Baskan Serdar Sandal'in Mahalle Ziyaretleri Hiz Kesmiyor
Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, mahalle ziyaretlerinde hiz kesmiyor. Genel seçimler öncesi ilçenin her mahallesini karis karis gezen Baskan Sandal, son olarak Gümüspala ve Nafiz Gürman’i ziyaret etti. Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal’in mahalle turlarina; CHP Bayrakli Ilçe Baskani Didem Gültekin, Gümüspala Mahallesi Muhtari Ismail Balikçi, Nafiz Gürman Mahallesi Muhtari Hüseyin Dogan, meclis üyeleri, CHP Bayrakli kadin ve gençlik kollari üyeleri de katildi.

Gümüspala Meydani’ndan baslayan ziyarette esnafi tek tek gezen Sandal’a, vatandaslarin ilgisi yogun oldu. Mahalle sakinlerinin geçim ve ekonomik zorluklarla ilgili sikayetlerini de dinleyen Baskan Sandal, “Bu zorlu günler de geçecek. Daha özgür, adil ve güzel Türkiye’yi birlikte yeniden insa edecegiz” dedi.

Baskan Sandal, gezi çerçevesinde Nafiz Gürman Mahallesi Kubilay Caddesi üzerindeki esnafi ve Nafiz Gürman Spor Kulübünü de ziyaret etti.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Genel seçime sayili günler kala Bayrakli’nin nabzini sokakta tutmaya devam ediyoruz. Aydinlik yarinlara olan inancimiz, sokakta degisim isteyen yurttaslarimizi görünce daha da artiyor. Vatandaslarimizin ilgisi bizi mutlu ediyor. Kimsenin kaybetmeyecegi, adil ve kul hakki yemeyenin kazanacagi demokratik bir seçim olmasini temenni ediyoruz. Toplumun her kesimiyle kucaklastigimiz Halil Ibrahim sofralarimizi 15 Mayis’tan sonra daha da büyüterek kardeslik duygulariyla ülkemize refah ve huzur getirecegiz. Halk kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.

Kaynak: İHA