Aydin Ticaret Borsasi Baskani Çondur'un Kardesi Ve Kuzenine Silahli Saldiri

Aydin’in Germencik Ilçesi’nde tarim sektöründe faaliyet gösteren Çondur Ailesi silahli saldiriya ugradi. Olayda yaralanan Aydin Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Fevzi Çondur’un kardesi ve kuzeni hastaneye kaldirilirken, güvenlik güçleri silahli saldiriyi gerçeklestiren sahis ve sahislari yakalamak için çalisma baslatti.

Aydin Ticaret Borsasi Baskani Çondur'un Kardesi Ve Kuzenine Silahli Saldiri
Olay aksam saatlerinde Germencik Ilçesi’ne bagli Reisköy’de bulunan Çondur Ailesi’nin isletmesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre mimzer ayari yapmakta Aydin Çondur ve kuzeni Ibrahim Becerik’in yanina gelen sahis tartistigi kisilere yaninda getirdigi tabanca ile ayaklarindan vurdu. Olayda, Aydin Çondur’un bacaklarina 3 kursun isabet ederken Ibrahim Becerik’in bacagina da 1 kursun isabet etti.

Olaydan sonra bölgeye gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafindan yaralilar, Adnan Menderes Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne kaldirilirken her iki yaralinin da hayati tehlikesi bulunmadigi ögrenildi.

Bu arada saldirganin yakalanmasi için güvenlik güçleri tarafindan çalisma baslatilirken, saldiriyi gerçeklestiren sahsin kimliginin de belli oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA