Cumhurbaskani Erdogan Metronun Merdivenlerini Yürüyerek Çikan Hüseyin Bayraktar'la Telefonda Görüstü

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Büyük Istanbul Mitingi’ne katilmak için metronun merdivenlerini yürüyerek çiktigi görüntülerle gündeme gelen 85 yasindaki Hüseyin Bayraktar’la bir telefon görüsmesi gerçeklestirdi.

Cumhurbaskani Erdogan Metronun Merdivenlerini Yürüyerek Çikan Hüseyin Bayraktar'la Telefonda Görüstü
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Büyük Istanbul Mitingi’ne katilmak için metronun merdivenlerini yürüyerek çiktigi görüntülerle gündeme gelen 85 yasindaki Hüseyin Bayraktar’la bir telefon görüsmesi gerçeklestirdi. Cumhurbaskani Erdogan, Kirklareli, Edirne ve Tekirdag mitingleri dönüsünde uçakta görüstügü Hüseyin Bayraktar’a, “Hüseyin amca seni bu merdivenlerde yürütenlerden pazar günü bir hesap sormamiz lazim” dedi.

“Biz bunlari benim Hüseyin amcalarimi böyle yaya yürütsünler diye yapmadik” diyen Erdogan, “Her ne kadar onlar seni o yürüyen merdivenlerden çikarmadilarsa da sen yine de o merdivenlerden çikmayi basardin” diye konustu.

Hüseyin Bayraktar ise, “Allah seni basimizdan eksik etmesin. Dualarimiz sizinle. Memleketimize iyi hizmetler ediyorsunuz. Çok kosturuyorsun. Memleketimiz senin sayende sahlandi” dedi.

Hüseyin Bayraktar’in kendisini evine davet etmesi üzerine ise Cumhurbaskani Erdogan, “Su seçimi bir atlatalim hayirlisiyla, insallah ondan sonra bulusuruz” diye karsilik verdi.
Kaynak: İHA