Ulasimda Belediyecilik Ödülünü Beyazgül Aldi

Akilli Ulasim Sistemleri Derneginin (AUSDER) "Ulasimda Aklin Yolu Ödülleri " sahiplerini buldu. Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi "Trafik Güvenligi Analiz Platformu" yazilimi ile Belediyecilik ödülüne layik görüldü. Baskan Beyazgül ödülü Istanbul Ticaret Üniversitesi Ulasim Bölüm Baskani Mustafa Ilicali’dan aldi.

Ulasimda Belediyecilik Ödülünü Beyazgül Aldi
Ulastirma ve Altyapi Bakanligi AUS Türkiye Kurulusu bu yil Belediyecilik Ödülünü Sanliurfa Büyüksehir Belediyesine verdi. Trafik Güvenlik Analiz Platformu, Envanter Yönetim Sistemi, Trafik Yönetim Sistemi, Levha Yönetim Sistemi gibi gelistirdigi birçok yazilim ile Ulasimi Akilli hale getiren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Özel ve yerel kamu kurum ve kuruluslar arasinda köprü görevi üstlenerek ayni platformda bulusmalarini ve sektörü gelistirmeyi saglamayi hedef edinen AUSDER’in bu yil altincisini düzenledigi Ulasimda Aklin Yolu Ödülleri yarismasindan Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi ödülle döndü.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Ulasim Daire Baskanligi Akilli Ulasim Sistemleri Sube Müdürlügü ekiplerince hayata geçirilen " Trafik Güvenlik Analiz Platformu, Envanter Yönetim Sistemi, Trafik Yönetim Sistemi, Levha Yönetim Sistemi ile Belediyecilik Ödülü’ne layik görüldü.

2023 Ulasimda Aklin Yolu ödüllerinde önemli sektör temsilcileri ve yöneticilerinin katildigi jüri bu senenin kazananlarini belirledi. Ödüle layik görülen kurumlara ödülleri,30 Mayis’ta Ankara’da düzenlenen AUS Türkiye 5. Olagan Genel Kurulunda teslim edildi.
Kaynak: İHA