Dijital Dershane'de Ödüller Sahiplerini Buldu

Egitimde firsat esitligi saglamak için Türkiye’nin en büyük ücretsiz dijital egitim platformu olan Dijital Dershane’yi hayata geçiren Buca Belediye Baskani Erhan Kiliç, çevrimiçi deneme sinavlarinda dereceye giren ögrencilere ödüllerini verdi.

Dijital Dershane'de Ödüller Sahiplerini Buldu


Buca Belediye Baskani Erhan Kiliç, Dijital Dershane’de Liselere Giris Sinavi (LGS) ve Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) hazirlanan ögrenciler için gerçeklestirilen çevrimiçi deneme sinavlarinda dereceye giren ögrencileri makaminda agirladi. Ögrencilere basarilarinin devamini dileyen Baskan Kiliç, Buca Belediyesi olarak zorlu sinav sürecinde gençlere destek vermekten mutlu olduklarini söyledi.

Okul öncesinden lise son sinifa ve KPSS adaylarina yönelik çok zengin bir ders içerigine sahip Dijital Dershane ile 12 bin gence ulastiklarini belirten Baskan Kiliç, hedeflerinin daha çok ögrenciye ulasmak oldugunu ifade etti.

Baskan Kiliç, “Hedeflerine giden yolda gençlerimizin yoldaslari olmaya devam edecegiz. Bizler onlar için çalisacagiz. Onlar da basarilari ile bizleri mutlu etmeye devam edecekler. Böylelikle el birligi ile Buca’mizi egitimde marka bir kent yapacagiz. Gençlerimizi gösterdikleri basari ve azimden dolayi tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA