Artuklu'da Sokak Iyilestirme Çalismalari Devam Ediyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Mardin’in tarihi sokaklarinda, Artuklu Belediyesi tarafindan sagliklastirma çalismalari yapiliyor.

Artuklu'da Sokak Iyilestirme Çalismalari Devam Ediyor
Kadim Kentin çehresini degistirerek, yepyeni bir vizyon anlayisi ile çalismalarini sürdüren Artuklu Belediyesi ekiplerinin bu seferki çalisma adresi, tarihi Mardin sokaklari oldu. Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler, sokak sagliklastirma çalismalarini önceden belirlenen farkli noktalarda sürüyor.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana ayirim yapilmaksizin kentin dört bir yanina hizmet götürme anlayisi içerisinde olduklarini belirten, Artuklu Belediye Baskani Mehmet Tatlidede; bugüne kadar gerek merkez, gerekse de kirsal mahallelerde araliksiz yogun bir çalisma yürütüldügünü söyledi.



Mardin’in Türkiye’de ve dünyada esi benzeri olmayan bir tarihi geçmisi ile turizmin gözde noktalarindan biri haline geldigini belirten Baskan Tatlidede, "Hem bölgede yasayan vatandaslarimizin, hem de gezmek için gelen turistlerin tarihi sokaklarimizda daha rahat gezebilmeleri için genis çerçeveli bir sokak sagliklastirma projesini yürütüyoruz. Ekiplerimiz önceden belirlenen sokak ve caddeler basta olmak üzere kentimizdeki tarihi sokaklarimizin tamamini onarmaya çalisacak. Ekiplerimiz kentin dört bir yaninda çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Meclis üyeleri arkadaslarimizla birlikte kadim kentimiz için elimizden gelen tüm seferberligi yapiyoruz. Halkimiz müsterih olsun. Bugüne kadar nasil ki hiçbir ayirim yapmadan yogun bir çalisma içerisinde olduysak, budan sonra da ayni hizla hizmetlerimiz artarak devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA