MSB Dijital Gösterim Merkezi'nin Süresi Uzatildi

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, Kayseri’de 6 günde 100 binden fazla ziyaretçiyi agirlayan Milli Savunma Bakanligi Dijital Gösterim Merkezi’nin yogun ilgi dolayisiyla 6 Mayis’a kadar açik kalacagini bildirdi.

MSB Dijital Gösterim Merkezi'nin Süresi Uzatildi
Kursunlu Otoparki’nda kurulan Milli Savunma Bakanligi Dijital Gösterim Merkezi vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasti. Türkiye’nin yerli ve milli savunma sanayisinin geldigi noktayi gösteren Merkezde, Türk Silahli Kuvvetlerinin envanterindeki milli üretim silah ve sistemlerin tanitimi yapiliyor.

Türk Silahli Kuvvetleri tarafindan kullanilan ve gelistirilmekte olan yerli ve milli silah, cihaz ve sistemler üç boyutlu içerik ve teknolojik imkanlarla sergilenirken, TSK personeli de silah ve teçhizatin tanitimi gerçeklestiriyor.

26 Nisan’da Bakan Akar tarafindan açilisi yapilan Merkezi, 6 gün içinde 107 bin 809 kisi ziyaret etti. Gelen yogun talep üzerine Milli Savunma Bakani Akar, Milli Savunma Bakanligi Dijital Gösterim Merkezi’nin 6 Mayis’a kadar açik kalacagini açikladi.

Kaynak: İHA