Eski Esiyle Görüsebilmek Için 3,5 Saat Ecel Terleri Döktürdü

Denizli’de ailevi sorunlari nedeniyle 7 katli apartmanin çatisina çikan sahis, eski esiyle görüsebilmek için 3,5 saat korku dolu anlar yasatti. Eski esi gelmesine ragmen ikna olmayan sahis, onu bogazindan yakalamayi basaran arkadasi tarafindan kurtarildi.

Eski Esiyle Görüsebilmek Için 3,5 Saat Ecel Terleri Döktürdü


Olay, sabah saat 06.30 siralarinda Mekezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi Fatih Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; ilk esinden 19 yasinda bir oglu, ikinci esinden ise 4 alik bir bebegi olan 45 yasindaki M.A., iddiaya göre aksam ogluyla tartisti. Sabah saatlerinde çalistigi tostçunun çapraz karsisinda bulunan 7 katli apartmanin çatisina çikan M.A.’yi fark eden vatandaslar, 112 Acil Çagri Merkezinden yardim talebinde bulundu.

Ihbar üzerine bölgeye çok sayida itfaiye, saglik ve polis ekibi sevk edildi. Itfaiye ekipleri M.A.’nin atlama ihtimaline karsilik kaldirima kurtarma yatagi açarken, uzman ekipler de onu ikna edebilmek için çatiya çikti. Ekiplere direnen M.A.’nin zaman zaman diger binanin çatisina da geçmesi nedeniyle, bölgeye ikinci bir kurtarma yatagi daha açildi. Zaman zaman kendisini asagiya sarkitarak tehlikeli hareketler sergileyen M.A., olay yerine gelen tanidik ve yakinlari ile vatandaslara korku dolu anlar yasatti.

Eski is arkadasi kurtardi

Akrabalarinin da ikna edebilmek için büyük çaba harcadigi M.A., konusmak için eski esinin getirilmesini istedi. Geçen 3,5 saatlik sürede yemek ve içecek talebi yerine getirilen M.A., eski esi ve çocuklarinin da çatiya getirilmesine ragmen geri adim atmadi. M.A.’nin daha önceki is yerine birlikte çalistigi mesai arkadasi, akrabalari ve polisin oyaladigi anda onu ani bir refleksle bogazindan yakalayarak geri çekmeyi basardi.

Alkislar esliginde çatidan indirilen M.A., saglik kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye götürüldü. Saatlerde yasananlari izleyen merakli kalabalik, yürükleri agza getiren sahsin asagiya indirilmesiyle rahat bir nefes aldi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA