Canik'te Ögrencilere 'Griden Beyaza' Semineri

Canik Belediyesi’nin ilçede düzenledigi seminer programinda ögrencilerle bulusan Gri Koç Gökhan Müftüoglu basarinin altin kurali tek tek anlatti.

Canik'te Ögrencilere 'Griden Beyaza' Semineri
Canik Belediyesi alaninda uzman isimlerle ögrencileri ve vatandaslari bulusturmaya ve onlara yönelik egitim, seminer ve konferans programlari düzenlemeye devam ediyor. Canik Belediyesi, ilçede düzenledigi ‘Griden Beyaza’ adli seminer programinda Yazar ve Egitim Gri Koç Gökhan Müftüoglu’nu ögrenciler ve ilçe halki ile bulusturdu. Ögrenciler Müftüoglu tarafindan anlatilan motivasyon, verimli ders çalisma teknikleri ve stres yönetimi konu basliklarinda, basariya ulasmaya dair anlattigi bilgileri dikkatle dinledi. Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçeklesen seminer programina Canik’ten ve çevre ilçelerden gelen yüzlerce ögrenci ve vatandas katildi.

Canik Belediyesi’nin ilçede düzenledigi ‘Griden Beyaza’ isimli seminer programinda ögrenciler ve vatandaslarla bir araya gelen Müftüoglu, sinavlara hazirlanan ögrencilere etkili ve verimli ders çalisma konularinda önemli bilgiler aktardi. Türkiye’de kendi alaninda en fazla takip edilen isimlerin basinda yer alan Müftüoglu’nun etkileyici sunumu esliginde anlattigi basari, motivasyon ve odak olusturmaya dair konular katilimcilar tarafindan dikkatle dinlendi. Kimi zaman güldüren, kimi zaman düsündüren anlarin yasandigi seminer programinda Müftüoglu, kendi yasamindan kesitler ve edindigi tecrübeleri katilimcilar ile paylasti.

Program, Müftüoglu’nun okurlarinin kitaplarini imzalamasinin ardindan son buldu.
Kaynak: İHA