Atatürk Üniversitesi Ailesi Piknikte Bulustu

Atatürk Üniversitesi; her dönem sonunda gerek senlikler gerekse çesitli etkinlikler ile ögrenci ve personeline yönelik düzenledigi faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Atatürk Üniversitesi Ailesi Piknikte Bulustu
Bu kapsamda üniversitede görevli kadin ögretim üyeleri ve idari personel ile erkek ögretim üyelerinin eslerine yönelik piknik düzenleyen Atatürk Üniversitesi Lojman ve Site Yönetimi, katilimin oldukça yogun oldugu etkinlik vesilesiyle kurumsal aidiyetin daha da güçlenmesine katki sundu. Üniversite Piknik Alaninda düzenlenen etkinlikte, Türk Mûsikîsi Devlet Konservatuvari ögrencileri tarafindan verilen konser esliginde katilimcilar birbirleri ile olan iletisimlerini güçlendirirken çocuklar ise doyasiya eglendi.

Simdiye kadar hem ögrencilere hem de akademik ile idari personele yönelik birçok etkinlik düzenlediklerini, bugün de egitim-ögretim yilinin yorgunlugunu bir nebze olsun atmak için Lojman ve Site Yönetimi tarafindan güzel bir etkinlik tertip edildigini aktaran Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli: “Bizler Atatürk Üniversitesi mensuplari olarak büyük bir aileyiz. Simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da üniversitemiz tarafindan düzenlenen sosyal etkinlikler bizleri birbirimize daha çok yakinlastiracak. Aile baglarimizin güçlenmesine katki sunan bu ve benzeri etkinlikleri yine mensuplarimiza yönelik düzenlemeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA